F Born a King trailer: Ο Ed Skrein πρωταγωνιστεί στην ιστορική ταινία για την ίδρυση της Σαουδικής Αραβίας! - FilmBoy Born a King trailer: Ο Ed Skrein πρωταγωνιστεί στην ιστορική ταινία για την ίδρυση της Σαουδικής Αραβίας! - FilmBoy
  • Latest News

    Born a King trailer: Ο Ed Skrein πρωταγωνιστεί στην ιστορική ταινία για την ίδρυση της Σαουδικής Αραβίας!


    Σε συνεργασία με το Βασιλικό Ινστιτούτο Ερευνών και Ισλαμικών Σπουδών της Σαουδικής Αραβίας, η βρετανική Celtic Films μας παρουσιάζει την ιστορική δραματική ταινία Born a King.

    Η ταινία μας πάει στα 1919 όταν μετά τη κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ο εμίρης Ιμπν Σαούντ στέλνει τον 13χρονο γιο του Φαϊζάλ στο Λονδίνο για να διαπραγματευτεί με τους Βρετανούς την ίδρυση του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας και την υποστήριξη του πατέρα του.

    Το σενάριο της ταινίας έγραψε ο Henry Fitzherbert (Slaughterhouse Rulez), ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Ισπανό Agustí Villaronga (Incerta Glòria).

    Πρωταγωνιστούν οι Abdullah Ali, Ed Skrein (Maleficent: Mistress of Evil), Hermione Corfield (xXx: Return of Xander Cage), Laurence Fox (The Professor and the Madman), Rawkan Binbella, Celin Jones (The Current War) και Kenneth Cranham (Official Secrets).

    Το Born a King έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Barcelona-Sant Jordi International Film Festival και από τη προσεχή άνοιξη θα βγει στις αίθουσες. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Born a King trailer: Ο Ed Skrein πρωταγωνιστεί στην ιστορική ταινία για την ίδρυση της Σαουδικής Αραβίας! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top