F White Snake trailer: Έρωτες και δράκοι στο εντυπωσιακό μυθολογικό animation από τη Κίνα - FilmBoy White Snake trailer: Έρωτες και δράκοι στο εντυπωσιακό μυθολογικό animation από τη Κίνα - FilmBoy
  • Latest News

    White Snake trailer: Έρωτες και δράκοι στο εντυπωσιακό μυθολογικό animation από τη Κίνα


    Οι ιστορίες από την Άπω Ανατολή φαίνεται πως θα έχουν τη τιμητική τους το επόμενο διάστημα στο τομέα της οικογενειακής ταινίας, και μετά τo Raya and the Last Dragon και το live-action Mulan, ακόμα μία ταινία παρόμοιας αισθητικής προστίθεται στη λίστα.

    Το White Snake είναι μια συμπαραγωγή της κινεζικής Light Chaser Animation και της Warner Bros, που αναβιώνει ένα από τα κλασσικότερα παραμύθια της Κίνας, με τη μορφή όμως prequel.

    Μια μέρα, η Blanca, μια νεαρή γυναίκα σώζεται από τον Xuan, έναν κυνηγό φιδιών από το κοντινό χωριό. 

    Εκείνη έχει χάσει τη μνήμη της και μαζί ξεκινούν ένα ταξίδι για να ανακαλύψουν την αληθινή της ταυτότητα. 
    Στη πορεία όμως η σκοτεινή πλευρά του παρελθόντος της βγαίνει στην επιφάνεια με τη μοίρα ολόκληρου του κόσμου να κρέμεται από τα χέρια τους.

    Το White Snake χαρακτηρίζεται ως ρομαντική περιπέτεια, με το love-story να παίζει κεντρικό ρόλο στη ταινία, κάτι συνηθισμένο στα animation ανατολικής προελεύσεως, όχι όμως και για τη Δύση που αυτό μπορεί να ξενίζει.

    Η ταινία βγήκε στις αίθουσες της Κίνας στις αρχές του χρόνου με πολύ μεγάλη επιτυχία και το Νοέμβριο θα φτάσει από τη γνωστή Gkids και στην αγορά της Αμερικής... κι από κει ποιος ξέρει που αλλού.

    Δείτε το σίγουρα πολύ όμορφο trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: White Snake trailer: Έρωτες και δράκοι στο εντυπωσιακό μυθολογικό animation από τη Κίνα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top