F Η Disney βρήκε τη “ζωντανή” Mulan της και…ευτυχώς είναι Κινέζα! - FilmBoy Η Disney βρήκε τη “ζωντανή” Mulan της και…ευτυχώς είναι Κινέζα! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Disney βρήκε τη “ζωντανή” Mulan της και…ευτυχώς είναι Κινέζα!


    Στο πνιγμένο, με παραμυθένια live-action remakes, καλεντάρι της Disney, φαίνεται ότι ξαναμπαίνει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα projects, εκείνο της Mulan.

    Παρότι ανακοινωθέν από το 2015 με σκοπό να κάνει πρεμιέρα σε ακριβώς ένα χρόνο από σήμερα, πριν λίγους μήνες η ταινία αφαιρέθηκε από το release schedule της εταιρίας, αφήνοντας τη μοίρα της στο σκοτάδι.
    Μπορεί λοιπόν να πήγε λίγο πίσω, φαίνεται όμως ότι η διαδικασία παραγωγής του δεν έχει σταματήσει, με την Disney να ανακοινώνει ότι βρήκε την ηθοποιό που θα υποδυθεί τη θρυλική ηρωίδα.

    Η εταιρία είχε υποσχεθεί μια ηθοποιό ασιατικής καταγωγής, και κράτησε την υπόσχεσή της επιλέγοντας για το ρόλο την Yifei Liu, μια 30χρονη Κινέζα, πρώην μοντέλο και τραγουδίστρια, που τα τελευταία χρόνια ανεβαίνει σταθερά και στο κινηματογράφο, με συμμετοχές στα Ip Man 3 αλλά και σε αγγλόφωνες παραγωγές όπως τα Outcast και The Forbidden Kingdom.

    Θεωρείται μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες νέες Κινέζες σταρ, ενώ για την ιδιαίτερη ομορφιά της έχει χαρακτηριστεί ως Fairy Sister.
    Το νέο Mulan έχει αναλάβει να σκηνοθετήσει η Niki Caro (The Zookeeper's Wife) χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία πρεμιέρας.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Disney βρήκε τη “ζωντανή” Mulan της και…ευτυχώς είναι Κινέζα! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top