F Η Disney συνέχισε τις αποκαλύψεις στην D23. Όλα τα νέα για Marvel, Pixar, Star Wars και Disney Animation - FilmBoy Η Disney συνέχισε τις αποκαλύψεις στην D23. Όλα τα νέα για Marvel, Pixar, Star Wars και Disney Animation - FilmBoy
  • Latest News

    Η Disney συνέχισε τις αποκαλύψεις στην D23. Όλα τα νέα για Marvel, Pixar, Star Wars και Disney Animation


    Μπορεί η παρουσία της στο Hall H του San Diego Comic-Con να ήταν πλούσια και γεμάτη ανακοινώσεις, όμως η Disney είχε κι άλλα κλειστά χαρτιά τα οποία φρόντισε να κρατήσει για την έκθεση D23 η οποία έλαβε χώρα το τρίμερο 23-25 Αυγούστου στο Anaheim Convention Center.

    Από το μέτωπο της Marvel είχαμε την επίσημη ανακοίνωση πως ο Ryan Coogler θα επιστρέψει ως σεναριογράφος και σκηνοθέτης του Black Panther II με τη ταινία να βγαίνει στις αίθουσες στις 6 Μαΐου 2022.



    Μετά την επίσημη αλλά λιτή ανακοίνωση στην SDCC, η Marvel μας έδωσε μια πιο κοντινή ματιά στο επερχόμενο The Eternals με ολόκληρο το cast των Richard Madden, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Kit Harington, Gemma Chan, Barry Keoghan, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Don Lee και Salma Hayek να ανεβαίνουν στη σκηνή, ενώ στο video wall από πίσω τους εμφανίστηκαν τα alter-ego τους με τις εντυπωσιακές στολές τους.



    Τέλος, στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη αφίσα του Black Widow, ενώ ένα ανεπίσημο concept art μας αποκάλυψε και την εντυπωσιακή νέα λευκή στολή της.


    Περνάμε στα Star Wars, όπου εκτός του trailer του The Mandalorian, είχαμε μόνο την δημοσίευση της πρώτης ουσιαστικά αφίσας του Star Wars: The Rise of Skywalker
    Οι παρευρισκόμενοι τυχεροί είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κάποιες σκηνές από τη ταινία, με μία που δείχνει την Ray με μία σκοτεινή ρόμπα και ένα διπλό κόκκινο lightsaber να είναι εκείνη που προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις.


    ***Update: Περίπου 24 ώρες μετά τη λήξη του D23, η Disney επιφύλασσε μια έκπληξη στους οπαδούς της αφού αποφάσισε να δώσει στη δημοσιότητα το εν λόγω βίντεο, κάτι που σπάνια συμβαίνει. 
    Απολαύστε το...


    Η Pixar άρχισε ουσιαστικά το προμοτάρισμα των δύο νέων πρωτότυπων ταινιών της που θα βγουν στις αίθουσες τον επόμενο χρόνο, του Onward και του Soul.

    Για το Onward γνωρίζαμε πως θα είναι μία περιπέτεια φαντασίας σε έναν μοντέρνο κόσμο όπου συμβιώνουν διάφορα φανταστικά πλάσματα, με την ιστορία να επικεντρώνεται σε δύο αδέρφια που αναζητούν την ύπαρξη της χαμένης μαγείας.
    Οι Tom Holland, Chris PrattJulia Louis-Dreyfus και Octavia Spencer θα δανείζουν τις φωνές τους στους βασικούς ήρωες, με τη ταινία να έρχεται στις αίθουσες το προσεχή Μάρτιο.


    Περισσότερα τα νέα για το Soul, λογικό μιας και ουσιαστικά δε γνωρίζαμε τίποτα, με τη ταινία να χαρακτηρίζεται ως παραφυσική σε τζαζ υπόβαθρο! 
    Κεντρικός ήρωας θα είναι ο Joe, ένας καθηγητής μουσικής σε ένα γυμνάσιο που δεν κατάφερε ποτέ να πραγματοποιήσει το όνειρό του.

    Τις φωνές τους θα δανείσουν οι Jamie Foxx και Tina Fey, με τη ταινία να έρχεται τον Ιούνιο του 2020.
    Δυστυχώς για αυτή δεν δόθηκε στη δημοσιότητα (εκτός αίθουσας) επίσημο υλικό παρά κάποια concept art.


    Τέλος, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το χορό η Walt Disney Animation που έδωσε στη δημοσιότητα μία νέα αφίσα για το Frozen II αλλά ανακοίνωσε και την επόμενή της ταινία με τίτλο Raya and the Last Dragon, μια περιπέτεια φαντασίας εμπνευσμένη από τις κουλτούρες της νοτιοανατολικής Ασίας, με τις Cassie Steele και Awkwafina να δανείζουν τις φωνές τους. 
    Πρεμιέρα το Νοέμβριο του 2020.



    Αλέξανδρος Κυριαζής.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Disney συνέχισε τις αποκαλύψεις στην D23. Όλα τα νέα για Marvel, Pixar, Star Wars και Disney Animation Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top