F The Turning trailer: Έρχεται η μοντέρνα διασκευή του "Στριψίματος της Βίδας" σε παραγωγή Steven Spielberg! - FilmBoy The Turning trailer: Έρχεται η μοντέρνα διασκευή του "Στριψίματος της Βίδας" σε παραγωγή Steven Spielberg! - FilmBoy
  • Latest News

    The Turning trailer: Έρχεται η μοντέρνα διασκευή του "Στριψίματος της Βίδας" σε παραγωγή Steven Spielberg!


    Ήταν το passion project του Steven Spielberg που θα σήμαινε και την επιστροφή του στο είδος του τρόμου. 

    Δυστυχώς, το γεμάτο του πρόγραμμα δεν του επέτρεψε να το αναλάβει ο ίδιος, έτσι μέσα από την εταιρία παραγωγής του Amblin Entertainment μας παρουσιάζει τη μοντέρνα διασκευή του κλασσικού μυθιστορήματος του Henry James, Το Στρίψιμο της Βίδας (The Turn of the Screw).

    Η βασική ιστορία δεν αλλάζει, με μια νεαρή γκουβερνάντα να μετακομίζει σε μια απομονωμένη έπαυλη στην επαρχία για να αναλάβει δύο ορφανά αδέρφια, τον αντιδραστικό έφηβο Miles και την γλυκιά αλλά μυστηριώδη Flora. 

    Δεν αργεί όμως να καταλάβει πως τόσο το σπίτι όσο και τα παιδιά κρύβουν σκοτεινά μυστικά.

    Τη διασκευή έγραψαν οι Carey και Chad Hayes (The Conjuring) και στη σκηνοθεσία βρίσκουμε την Floria Sigismondi που επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη σχεδόν δέκα χρόνια μετά το The Runaways.

    Πρωταγωνιστεί το πουλέν μου Mackenzie Davis (Tully), ο Finn Wolfhard (The Goldfinch) και η Brooklynn Prince (The Florida Project).

    Το The Turning θα βγει στις αίθουσες στις αρχές του νέου χρόνου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Turning trailer: Έρχεται η μοντέρνα διασκευή του "Στριψίματος της Βίδας" σε παραγωγή Steven Spielberg! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top