F Marriage Story trailer: Οι Scarlett Johansson και Adam Driver χωρίζουν στη νέα ταινία του Noah Baumbach - FilmBoy Marriage Story trailer: Οι Scarlett Johansson και Adam Driver χωρίζουν στη νέα ταινία του Noah Baumbach - FilmBoy
  • Latest News

    Marriage Story trailer: Οι Scarlett Johansson και Adam Driver χωρίζουν στη νέα ταινία του Noah Baumbach


    Κομμάτι του κινήματος mumblecore πριν καν αυτό αποκτήσει καν όνομα, ο Noah Baumbach (Frances Ha) φαίνεται να έχει βρει το λιμάνι του και συνεχίζοντας στο ίδιο τέμπο, μας παρουσιάζει τη νέα του ταινία.

    Εμπνευσμένος από το δικό του χωρισμό με την Jennifer Jason Leigh, η ταινία μας διηγείται μία "τυπική" ιστορία ενός γάμου, και πως η Nicole και ο Charlie φτάνουν μέχρι το διαζύγιο.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε τους Scarlett Johansson και Adam Driver, ενώ την εμφάνισή τους κάνουν και οι Laura Dern (Cold Pursuit), Alan Alda (Bridge of Spies) και Ray Liotta (Kill the Messenger).

    Τη διανομή της ταινίας ανέλαβε το Netflix, με το Marriage Story να βγαίνει σε λίγες αίθουσες στις 28 Νοεμβρίου και στις 6 Δεκεμβρίου να ανεβαίνει στη πλατφόρμα.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Marriage Story trailer: Οι Scarlett Johansson και Adam Driver χωρίζουν στη νέα ταινία του Noah Baumbach Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top