F Jungle Cruise trailer: Dwayne Johnson και Emily Blunt σε μια οικογενειακή περιπέτεια στα βάθη της ζούγκλας - FilmBoy Jungle Cruise trailer: Dwayne Johnson και Emily Blunt σε μια οικογενειακή περιπέτεια στα βάθη της ζούγκλας - FilmBoy
  • Latest News

    Jungle Cruise trailer: Dwayne Johnson και Emily Blunt σε μια οικογενειακή περιπέτεια στα βάθη της ζούγκλας


    Η ιδέα της χρήσης του σκηνικού ενός θεματικού πάρκου σε μια κινηματογραφική ταινία δεν είναι νέα, με την Disney να έχει κάνει αρκετές προσπάθειες να εκμεταλλευτεί τα ευφάνταστα rides των Disneylands, όμως με εξαίρεση τη περίπτωση του Pirates of the Caribbean, οι υπόλοιπες απόπειρες δεν γνώρισαν ιδιαίτερη επιτυχία. 

    Παρ' όλ' αυτά, δεν το βάζει κάτω και φέτος μας παρουσιάζει το Jungle Cruise.

    Η ιστορία είναι αναμενόμενα απλοϊκή, με μια πλούσια εξερευνήτρια να αναζητά ένα δέντρο με μαγικές δυνάμεις στα βάθη της ζούγκλας και για να φτάσει εκεί ζητά τη βοήθεια ενός καπετάνιου που διοργανώνει τουριστικές κρουαζιέρες.

    Το σενάριο έχει περάσει από πολλά χέρια για να φτάσει τη τελική του μορφή μεταξύ των οποίων βρίσκουμε και εκείνα των Glenn Ficarra & John Requa (Focus) και στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον Jaume Collet-Serra (The Commuter).

    Παρότι το φιλμ ισχυρίζεται πως είναι μία μίξη The African Queen και Indiana Jones, εμάς μας φέρνει περισσότερο προς το The Mummy του 1999, και αυτό δεν το λες και πολύ καλό.

    Πρωταγωνιστούν οι Dwayne Johnson (Hobbs & Shaw), Emily Blunt (Mary Poppins Returns), Jesse Plemons (Vice), Paul Giamatti (Private Life), Edgar Ramírez (Gold) και ο Jack Whitehall (The Nutcracker and the Four Realms) σε έναν ρόλο που συζητήθηκε γιατί όπως αποκαλύφθηκε θα υποδύεται έναν ανοιχτά ομοφυλόφιλο άνδρα, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις και από τις οικογενειακές οργανώσεις αλλά και από την LGBT κοινότητα γιατί ένας straight άνδρας θα υποδυθεί έναν campy gay χαρακτήρα.

    Το Jungle Cruise θα δούμε τον ερχόμενο Ιούλιο. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Jungle Cruise trailer: Dwayne Johnson και Emily Blunt σε μια οικογενειακή περιπέτεια στα βάθη της ζούγκλας Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top