F Private Life trailer: Paul Giamatti και Kathryn Hahn προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy Private Life trailer: Paul Giamatti και Kathryn Hahn προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί στη νέα ταινία του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Private Life trailer: Paul Giamatti και Kathryn Hahn προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί στη νέα ταινία του Netflix


    Ακόμα μια μικρή indie ταινία που σε διαφορετική περίπτωση θα χανόταν στη ζούγκλα του vod, βρήκε καταφύγιο στο Netflix και στη περίπτωση του Private Life φαίνεται να το αξίζει.

    Η Rachel είναι παντρεμένη με τον Richard, με τους δυο τους να βρίσκονται στη πέμπτη δεκαετία της ζωής τους όμως να συνεχίζουν να προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί. 
    Η μητρότητα έχει γίνει εμμονή για εκείνη κάτι που καταστρέφει σιγά σιγά και το γάμο τους. 
    Μέχρι που μια μακρινή ανιψιά που έρχεται για να φιλοξενηθεί για λίγο στο καναπέ τους, τους δίνει μια νέα λύση στο πρόβλημά της.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης της ταινίας είναι η Tamara Jenkins, που πριν μια δεκαετία είχε φτάσει μέχρι τα Όσκαρ με το Savages, όμως έκτοτε χάσαμε τα ίχνη της.

    Πρωταγωνιστούν οι Kathryn Hahn (A Bad Moms Christmas), Paul Giamatti (The Catcher Was a Spy), Molly Shannon (Other People) και Kayli Carter (Rings).

    Το Private Life έχει ως ημερομηνία πρεμιέρας στο Netflix την 5η Οκτωβρίου, όμως μοιάζει να απουσιάζει από την ελληνική του έκδοση. 
    Αυτό ίσως σημαίνει μια πιθανή κινηματογραφική διανομή ή απλά μια καθυστέρηση στη προσθήκη του στη φιλμοθήκη της πλατφόρμας. 
    Αναμένουμε…
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Private Life trailer: Paul Giamatti και Kathryn Hahn προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί στη νέα ταινία του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top