F Eli trailer: Ο τρόμος παραμονεύει στους διαδρόμους της μυστηριώδους κλινικής στο Netflix - FilmBoy Eli trailer: Ο τρόμος παραμονεύει στους διαδρόμους της μυστηριώδους κλινικής στο Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Eli trailer: Ο τρόμος παραμονεύει στους διαδρόμους της μυστηριώδους κλινικής στο Netflix


    Από το The Boy in the Plastic Bubble μέχρι το Bubble Boy και τις αμέτρητες αναφορές στις διάφορες ιατρικές σειρές, μια ιστορία ενός ανθρώπου, συνήθως παιδικής ή νεαρής ηλικίας με ανοσοανεπάρκεια που αναγκάζεται να ζει σε ένα πλήρως αποστειρωμένο περιβάλλον, δεν μας είναι πρωτόγνωρη. 
    Ωστόσο στη νέα ταινία Eli που θα δούμε σύντομα στο Netflix οι δημιουργοί σκέφτηκαν να μπλέξουν στο στόρι και τον τρόμο.

    Σε σενάριο των David Chirchirillo (Cheap Thrills), Ian Goldberg & Richard Naing (The Autopsy of Jane Doe) το Eli μας συστήνει ένα μικρό αγόρι με μία τέτοια νόσο που είναι αναγκασμένο να ζει φορώντας συνεχώς μια στολή ώστε να προστατεύεται από οποιαδήποτε μικρόβιο, μέχρι που γονείς του βρίσκουν την κλινική της δρ. Isabella Horn η οποία τους υπόσχεται πως μετά από μια δύσκολη θεραπεία θα μπορέσει να βελτιώσει τη κατάσταση του αγοριού. 

    Όμως τα μυστηριώδη φαινόμενα που παρατηρεί ο μικρός Eli στην έπαυλη όπου στεγάζεται η κλινική όλο και αυξάνονται και δυστυχώς δεν είναι της φαντασίας του.

    Το Eli σκηνοθέτησε ο Ciaran Foy (Sinister 2) και πρωταγωνιστούν οι Charlie Shotwell (The Glass Castle), Kelly Reilly (Bastille Day), Max Martini (Sabotage), Lili Taylor (The Conjuring) και η Sadie Sink (Stranger Things).

    Το Eli θα ανέβει στο Netflix με τον τίτλο Εφιάλτης στην Κλινική στις 18 Οκτωβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Eli trailer: Ο τρόμος παραμονεύει στους διαδρόμους της μυστηριώδους κλινικής στο Netflix Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top