F Stranger Things s3 trailer: Τα... περίεργα πράγματα δεν έχουν τελειωμό στη μικρή πόλη του Hawkins! - FilmBoy Stranger Things s3 trailer: Τα... περίεργα πράγματα δεν έχουν τελειωμό στη μικρή πόλη του Hawkins! - FilmBoy
  • Latest News

    Stranger Things s3 trailer: Τα... περίεργα πράγματα δεν έχουν τελειωμό στη μικρή πόλη του Hawkins!


    Ο τεράστιος ανταγωνισμός του τηλεοπτικού ρινγκ φαίνεται πως έχει κάνει τους παραγωγούς να αντιληφθούν πως με το να πιέζουν τους δημιουργούς να παραδώσουν τη νέα σεζόν μιας επιτυχημένης σειράς το συντομότερο δυνατό, αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες αποτυχίας... ακόμα και καταποντισμού, βλέπε True Detective 2.

    Έτσι και στο Netflix, ξέρουν πως το Stranger Things είναι από τα μεγαλύτερα χαρτιά τους και δε σκοπεύουν να το διακινδυνεύσουν, δίνοντας στους Duffer Brothers ελευθερία χρόνου για να αναπτύξουν και να μας παρουσιάσουν τη συνέχεια της συναρπαστικής ιστορίας τους.

    88 εβδομάδες λοιπόν μετά το δεύτερο κύκλο, η ώρα για την επιστροφή στο Hawkins έφτασε... ή τουλάχιστον πλησιάζει, με το πρώτο trailer των νέων επεισοδίων να είναι άκρως συναρπαστικό.

    Βρισκόμαστε αισίως στα 1985, με το Back to the Future να σπάει τα ταμεία, τον Mike να είναι πια και επίσημα ζευγαράκι με την Eleven, καθώς και η Max με τον Lucas. 

    Τα έφηβα πια παιδιά, έχοντας νικήσει το Mind Flayer, μοιάζουν να συνεχίζουν μια φυσιολογική ζωή, όμως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. 
    Η πόλη έχει έναν νέο ηγέτη, τον διεφθαρμένο δήμαρχο Kline, ο οποίος προώθησε τη κατασκευή του νέου Starcourt Mall. 
    Όσο η γιορτή της 4ης Ιουλίου πλησιάζει, περίεργα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν, η μικρή αδερφή του Lucas ανακαλύπτει μια μυστηριώδη απειλή, ενώ ο ναυαγοσώστης της δημοτικής πισίνας εξαφανίζεται, ξυπνώντας μνήμες σε όσους έζησαν τα περσινά γεγονότα.

    Ολόκληρο το cast επιστρέφει (με μεγάλες αυξήσεις στις αμοιβές τους), ενώ από νέα πρόσωπα θα δούμε τους Cary Elwes και Jake Busey.

    Οι παραγωγοί υπόσχονται μια νέα σεζόν "μεγαλύτερη, σκοτεινότερη και τρομακτικότερη" και δε βλέπουμε την ώρα να έρθει η 4η Ιουλίου να την απολαύσουμε. 

    Συγγνώμη, σας αφήνω, πάω να ξαναδώ το trailer για 9η φορά. 
    Join me...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Stranger Things s3 trailer: Τα... περίεργα πράγματα δεν έχουν τελειωμό στη μικρή πόλη του Hawkins! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top