F Burden trailer: Ο Forest Whitaker βγάζει τον Garrett Hedlund από το μίσος του ρατσισμού - FilmBoy Burden trailer: Ο Forest Whitaker βγάζει τον Garrett Hedlund από το μίσος του ρατσισμού - FilmBoy
  • Latest News

    Burden trailer: Ο Forest Whitaker βγάζει τον Garrett Hedlund από το μίσος του ρατσισμού



    Μάλλον άγνωστος παρά την 25ετή του καριέρα, ο ηθοποιός Andrew Heckler πριν τρία περίπου χρόνια αποφάσισε και προφανώς κατάφερε να πείσει και τους κατάλληλους ανθρώπους για να του το "επιτρέψουν", να περάσει για πρώτη φορά πίσω από τη κάμερα με το αντιρατσιστικό δράμα Burden.

    Εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, η ταινία μας διηγείται την ιστορία του Mike Burden ενός άνδρα που μεγάλωσε μέσα σε μια κοινότητα γεμάτη μίσος και ρατσισμό. 


    Μέχρι που μια γυναίκα τον πείθει να αποχωρήσει όμως αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο με έναν μαύρο ιερέα να είναι ο μόνος που του δίνει ένα χέρι βοήθειας.

    Πρωταγωνιστούν οι Garrett Hedlund (Mudbound), Forest Whitaker (Rogue One), Andrea Riseborough (Mandy) και Tom Wilkinson (Denial).

    Η ταινία γυρίστηκε στα τέλη του '16, περίπου ένα χρόνο μετά έκανε πρεμιέρα στο Sundance, όπου πήρε και το βραβείο κοινού, όμως χρειάστηκαν σχεδόν τρία χρόνια για να βρει το δρόμο προς τις αίθουσες, κάτι που δεν το λες ιδιαίτερα καλό οιωνό.

    Δείτε τα trailers...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Burden trailer: Ο Forest Whitaker βγάζει τον Garrett Hedlund από το μίσος του ρατσισμού Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top