F Το HBO ακυρώνει το Game of Thrones: The Long Night και ανακοινώνει το House of the Dragon! - FilmBoy Το HBO ακυρώνει το Game of Thrones: The Long Night και ανακοινώνει το House of the Dragon! - FilmBoy
  • Latest News

    Το HBO ακυρώνει το Game of Thrones: The Long Night και ανακοινώνει το House of the Dragon!


    Πέντε περίπου μήνες μετά τη προβολή του τελευταίου επεισοδίου της επικής σειράς φαντασίας Game of Thrones από το HBO και οι εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του franchise μοιάζουν με σκωτσέζικο ντους, με το κανάλι να κόβει και να ράβει ελπίζοντας σε μια εξίσου δυνατή συνέχεια.

    Όπως είναι γνωστό, 5 συνολικά spin-off σειρές κυκλοφορούν στα συρτάρια του καναλιού με την πρώτη εξ αυτών, το The Long Night να έμοιαζε να έχει πάρει το δρόμο προς τον αέρα. 

    Το cast σίγουρα εντυπωσιακό με την Naomi Watts να έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το όνομα της Jane Goldman (Kingsman) στα ηνία έδινε σιγουριά. 
    Τα γυρίσματα του πιλότου είχαν ήδη ολοκληρωθεί και εκεί που περιμέναμε να μάθουμε νεότερα σχετικά με το πότε θα βγει η σειρά στον αέρα, σκάει η βόμβα με το HBO να πετάει και τον πιλότο και ολόκληρη τη σειρά στα σκουπίδια!

    Παρότι δεν δόθηκε επίσημη δικαιολογία για αυτή τη κίνηση, οι δημιουργοί της βασικής σειράς, David Benioff και D.B. Weiss, που δεν είχαν εμπλοκή με αυτή, φρόντισαν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο με ένα tweet που ανέφερε πως αυτό ήταν αναμενόμενο μιας και το σενάριο του πιλότου ήταν εξαιρετικά προβληματικό, και μάλιστα απορούσαν πως το HBO μπήκε στο κόπο να το γυρίσει.

    Και εκεί που οι GoT-άδες τα έχουν βάψει μαύρα, λίγες ώρες αργότερα, το κανάλι ανακοινώνει πως βάζει μπρος και μάλιστα χωρίς πιλότο, με straight-to-series οδηγία ένα άλλο spin-off με τίτλο House of the Dragon!

    Η ιδέα αυτής της σειράς ήρθε απευθείας από τον George R.R. Martin, με τον Ryan Condal (Colony) να βρίσκεται στα ηνία της και τον Miguel Sapochnik να κάθεται στη καρέκλα του σκηνοθέτη.

    Η σειρά βασίζεται στο συνοδευτικό βιβλίο Fire & Blood, η δράση θα τοποθετείται 300 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones και θα εξιστορεί την αρχή του τέλους του οίκου Targaryen.

    Η ανακοίνωση έγινε με κάθε επισημότητα από τον διευθυντή προγράμματος του HBO, Casey Bloys και συνοδεύτηκε από τη πρώτη teaser αφίσα η οποία δυστυχώς δεν δίνει κανένα hint για το πότε θα δούμε τη σειρά.



    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το HBO ακυρώνει το Game of Thrones: The Long Night και ανακοινώνει το House of the Dragon! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top