F Antlers trailer: Ο τρόμος έχει κέρατα στη νέα ταινία του Scott Cooper! - FilmBoy Antlers trailer: Ο τρόμος έχει κέρατα στη νέα ταινία του Scott Cooper! - FilmBoy
  • Latest News

    Antlers trailer: Ο τρόμος έχει κέρατα στη νέα ταινία του Scott Cooper!


    Crazy Heart, Out of the Furnace, Black Mass και Hostiles
    Μετά από μια μικρή και ανούσια καριέρα μπροστά από τις κάμερες, ο Scott Cooper πέρασε πίσω απ' αυτές και έκτοτε μας δίνει τη μία δυνατή ταινία μετά την άλλη. 
    Μέσα σε αυτή τη δεκαετία όμως, παρότι τα σκηνικά των ταινιών του αλλάζουν, μοιάζει κολλημένος σε ένα πολύ συγκεκριμένο είδος και για να είμαστε ειλικρινείς, δε φαίνεται να εξελίσσεται. 
    Φέτος για πρώτη φορά θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε κάτι τελείως διαφορετικό, τη ταινία τρόμου Antlers και με τους Guillermo del Toro και David S. Goyer στη παραγωγή, μοιάζει πως έχει τα εφόδια να τα καταφέρει.

    Η ταινία είναι βασισμένη στην short story The Quiet Boy του Nick Antosca (The Act) και μας πάει σε μια μικρή πόλη του Oregon εκεί όπου ζει η Julia, μια δασκάλα με τον σερίφη αδερφό της, οι ζωές των οποίων μπλέκονται με ένα μικρό αγόρι που κρύβει επικίνδυνα μυστικά με τρομακτικές συνέπειες.

    Μια μίξη monster και paranormal horror, το Antlers δίνει πολλές υποσχέσεις που ελπίζουμε να εκπληρώσει.

    Πρωταγωνιστούν οι Keri Russell (Dawn of the Planet of the Apes), Jesse Plemons (Vice) και ο μικρός Jeremy T. Thomas.

    Το Antlers θα βγει στις αμερικάνικες αίθουσες στα μέσα της άνοιξης και παρότι δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας για την Ελλάδα, μάλλον αυτή δεν θα αργήσει.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Antlers trailer: Ο τρόμος έχει κέρατα στη νέα ταινία του Scott Cooper! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top