F Out of the Furnace trailer #2: Ο Christian Bale στα χέρια του Woody Harrelson - FilmBoy Out of the Furnace trailer #2: Ο Christian Bale στα χέρια του Woody Harrelson - FilmBoy
  • Latest News

    Out of the Furnace trailer #2: Ο Christian Bale στα χέρια του Woody Harrelson


    Ο σκηνοθέτης του Crazy Heart, Scott Cooper επιστρέφει αυτό το χειμώνα με το Out of the Furnace, ένα crime thriller που διαθέτει ένα all star cast, με τους Christian Bale, Casey Affleck, Woody Harrelson, Forest Whitaker, Willem Dafoe, Zoe Saldana και Sam Shepard.

    Το πρώτο trailer που είδαμε το καλοκαίρι έκανε τη ταινία να φαίνεται σπουδαία, αλλά αυτό το νέο περιγράφει την ιστορία λίγο καλύτερα.

    Σε αυτό βλέπουμε πώς τα αδέλφια που υποδύονται οι Bale και Affleck παγιδεύονται από τον παράνομο που παίζει ο Harrelson, και πώς όλο αυτό δημιουργεί μια σύγκρουση που πιθανότατα δε θα αφήσει κανέναν αθώο στο τέλος.

    Ωστόσο, θα μπορούσε να μην δείχνει τόσα πολλά στο δεύτερο μισό το trailer, αφού από την αρχή παίρνουμε την ιδέα που χρειαζόμασταν.

    Μπορεί όμως να είναι από τις ταινίες που συμβαίνουν πολύ περισσότερα από αυτά που νομίζεις, και ίσως αυτή να είναι η πρόθεση των υπευθύνων του studio.

    Το Out of the Furnace βγαίνει στις ΗΠΑ στις 6 Δεκεμβρίου.
    Η γνώμη σας;




    Out of the Furnace trailer #2 από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Out of the Furnace trailer #2: Ο Christian Bale στα χέρια του Woody Harrelson Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top