F The I-Land trailer: Η νέα ensemble μίνι-σειρά μυστηρίου του Netflix κάτι μας θυμίζει... - FilmBoy The I-Land trailer: Η νέα ensemble μίνι-σειρά μυστηρίου του Netflix κάτι μας θυμίζει... - FilmBoy
  • Latest News

    The I-Land trailer: Η νέα ensemble μίνι-σειρά μυστηρίου του Netflix κάτι μας θυμίζει...


    Πολλοί έχουν προσπαθήσει να το μιμηθούν, να το αντιγράψουν ή απλά να εμπνευστούν απ' αυτό, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία. 
    Αυτό δε δείχνει να αποθαρρύνει ούτε τους δημιουργούς ούτε τα κανάλια να ξαναπροσπαθήσουν, με το The I-Land του Neil LaBute (Van Helsing-tv) να είναι το νέο Lost που θέλει να κάτσει στο θρόνο του Lost.

    Δέκα άγνωστοι ξυπνούν σε ένα εξωτικό αλλά επικίνδυνο νησί χωρίς να θυμούνται ποιοι είναι και πως βρέθηκαν εκεί. 

    Αρχίζουν να το εξερευνούν και γρήγορα ανακαλύπτουν πως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, με το νησί να τους βάζει σε ακραίες σωματικές και ψυχολογικές δοκιμασίες από τις οποίες θα βγει μόνο ένας ζωντανός.

    Έχοντας δανειστεί ιδέες από Westworld, Battle Royale, Gamer μέχρι και Lord of the Flies, το The I-Land μοιάζει περισσότερο άχαρο παρά έξυπνο, με το ενδιαφέρον βασικό cast των Natalie Mar
    tinez (Under the Dome), Kate Bosworth (SS-GB) και Alex Pettyfer (Elvis & Nixon) να κερδίζει λίγο από το ενδιαφέρον μας αλλά δε ξέρω αν αρκούν.

    Ενδιαφέρον trivia, η σειρά χαρακτηρίζεται ως limited όμως το trailer τιτλοφορείται ως Season 1. 

    Λάθος ή μήπως αυτό σημαίνει πως αν η σειρά συνεχίσει θα έχει τη μορφή ανθολογίας με ανεξάρτητες σεζόν. 
    Μη βιαζόμαστε, ας δούμε πρώτα πως θα τα πάει ο πρώτος κύκλος στις 12 Σεπτεμβρίου όταν και θα ανέβει στο Netflix και βλέπουμε για το μέλλον.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The I-Land trailer: Η νέα ensemble μίνι-σειρά μυστηρίου του Netflix κάτι μας θυμίζει... Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top