F Ο Ewan McGregor θα ξαναφορέσει τη ρόμπα του Obi-Wan Kenobi στη νέα σειρά του Disney+! - FilmBoy Ο Ewan McGregor θα ξαναφορέσει τη ρόμπα του Obi-Wan Kenobi στη νέα σειρά του Disney+! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Ewan McGregor θα ξαναφορέσει τη ρόμπα του Obi-Wan Kenobi στη νέα σειρά του Disney+!


    Από τη πρώτη στιγμή που η Kathleen Kennedy ανακοίνωσε πως η Disney θα επέκτεινε το Star Wars lore με ταινίες spin-off που θα επικεντρωνόταν σε παλιούς αλλά και νέους ήρωες, η φήμη πως μία από αυτές θα μας αποκαλύψει τα άγνωστα χρόνια του Obi-Wan Kenobi φούντωσε και δεν έλεγε να σβήσει, ειδικά μετά την επιτυχία του Rogue One και τη δήλωση του Ewan McGregor πως θα ήθελε πολύ να ξαναφορέσει τη χαρακτηριστική ρόμπα των Jedi.

    Η αποτυχία του Solo όμως, ως γνωστόν ξανάριξε όλο το franchise στο τραπέζι, με τα μεγάλα κεφάλια να προχωρούν σε επανασχεδιασμό ο οποίος προβλέπει περιορισμό (aka τσεκούρωμα) των spin-offs, με αποτέλεσμα το φημολογούμενο Obi Wan να μένει μετέωρο.

    Φαίνεται όμως πως όταν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός...! 

    Σύμφωνα με το Deadline, οι Star Wars fans θα έχουν τελικά την ευκαιρία να μάθουν την ιστορία του Obi-Wan Kenobi όχι όμως στη μεγάλη οθόνη αλλά μέσα από τη νέα συνδρομητική πλατφόρμα Disney+, με τον Ewan McGregor να συμφωνεί να πρωταγωνιστήσει στη σειρά.

    Προς το παρόν δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες, όπως ποιος θα είναι ο δημιουργός της σειράς και πότε θα βγει στον αέρα, όμως φαίνεται πως το Disney+ θα μπει πολύ δυναμικά στη ζωή μας.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Ewan McGregor θα ξαναφορέσει τη ρόμπα του Obi-Wan Kenobi στη νέα σειρά του Disney+! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top