F Elvis & Nixon trailer: Shannon και Spacey αναβιώνουν την ιστορική συνάντηση - FilmBoy Elvis & Nixon trailer: Shannon και Spacey αναβιώνουν την ιστορική συνάντηση - FilmBoy
  • Latest News

    Elvis & Nixon trailer: Shannon και Spacey αναβιώνουν την ιστορική συνάντηση


    Κανένας δε μπορεί να με πείσει ότι ο απίστευτα ταλαντούχος Michael Shannon ήταν ο κατάλληλος για να υποδυθεί τον Elvis Presley, έστω και σε έναν παρακμιακό, αστείο και χαβαλέ ρόλο, αλλά εδώ έτσι έχουν τα πράγματα.

    Άλλωστε, και ο ίδιος το σκεφτόταν για πολύ καιρό πριν αποδεχτεί, καθώς ‘…η ιδέα του να παίξω εγώ τον Elvis μου έμοιαζε αλλόκοτη και τρομακτική, αλλά οι παραγωγοί επέμεναν πολύ.

    Αλλά όσο παράταιρος μου φαίνεται ο Shannon, τόσο αναμενόμενα χαρούμενος είμαι που βλέπω τον αγαπημένο μου Kevin Spacey σε άλλη μια μεταμόρφωση ως Nixon, του προέδρου της Αμερικής στις αρχές των 70’s.

    Η Amazon διάλεξε τα γενέθλια του Elvis για να κυκλοφορήσει το trailer και το poster της κωμωδίας της Liza Johnson με τον ανέμπνευστο τίτλο Elvis & Nixon.

    Η επίσημη σύνοψη λέει:
    Ένα πρωί του Δεκέμβρη του 1970, ο Βασιλιάς του Rock 'n Roll εμφανίστηκε στο γκαζόν του Λευκού Οίκου για να ζητήσει συνάντηση με τον πιο ισχυρό άνθρωπο στον κόσμο, τον Πρόεδρο Νίξον. 

    Με τον Michael Shannon ως Elvis Presley και τον κάτοχο δύο βραβείων Oscar, Kevin Spacey ως Richard Nixon, έρχεται η ανείπωτη αληθινή ιστορία της ιστορικής αλλά και χιουμοριστικής συνάντησης των δύο ανδρών στο Οβάλ Γραφείο, η οποία αποθανατίστηκε από μια φωτογραφία που έμελλε να είναι η πλέον περιζήτητη στα Εθνικά Αρχεία.

    Παίζουν ακόμη οι Colin Hanks, Evan Peters, Ashley Benson, Alex Pettyfer, Tate Donovan και Johnny Knoxville.
    Το Elvis & Nixon θα βγει στις αίθουσες τον Απρίλιο.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Elvis & Nixon trailer: Shannon και Spacey αναβιώνουν την ιστορική συνάντηση Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top