F The Good Liar trailer: O Ian McKellen ξεγελάει την Helen Mirren στη νέα ταινία του Bill Condon - FilmBoy The Good Liar trailer: O Ian McKellen ξεγελάει την Helen Mirren στη νέα ταινία του Bill Condon - FilmBoy
  • Latest News

    The Good Liar trailer: O Ian McKellen ξεγελάει την Helen Mirren στη νέα ταινία του Bill Condon


    Helen Mirren και Ian McKellen. Όταν βλέπουμε δίπλα δίπλα τα ονόματά τους στην αφίσα μιας ταινίας, δεν μας νοιάζει ακόμα κι αν πρόκειται για ντοκυμαντέρ για τη κηπουρική, θα τρέξουμε να το δούμε! 

    Ευτυχώς το The Good Liar μοιάζει πολύ πιο ενδιαφέρον!

    Ο Roy Courtnay είναι ένας επαγγελματίας απατεώνας που έχει τη τύχη να πέσει πάνω στη πλούσια χήρα Betty McLeish. 

    Η δουλειά φαντάζει απλή, κερδίζει την εμπιστοσύνη της, την ξαφρίζει και εξαφανίζεται, όμως ακόμα και ο ίδιος ξαφνιάζεται όταν αρχίζει να νοιώθει συμπάθεια για εκείνη, με την επιχείρηση να καταλήγει σε ένα γύρο του θανάτου!

    Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Nicholas Searle, με τον Jeffrey Hatcher να έχει γράψει τη διασκευή και τον Bill Condon να σκηνοθετεί, το δίδυμο που μας έδωσε πριν λίγα χρόνια και το αξιόλογο Mr. Holmes, και πάλι με πρωταγωνιστή τον McKellen.

    To The Good Liar θα βγει στις αίθουσες στα μέσα Νοεμβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Good Liar trailer: O Ian McKellen ξεγελάει την Helen Mirren στη νέα ταινία του Bill Condon Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top