F Prodigal Son trailer: Ο serial killer μπαμπάς Michael Sheen και ο profiler γιος Tom Payne στη νέα σειρά του Fox - FilmBoy Prodigal Son trailer: Ο serial killer μπαμπάς Michael Sheen και ο profiler γιος Tom Payne στη νέα σειρά του Fox - FilmBoy
  • Latest News

    Prodigal Son trailer: Ο serial killer μπαμπάς Michael Sheen και ο profiler γιος Tom Payne στη νέα σειρά του Fox


    Με το Arrowverse να τρέχει πια στον αυτόματο, ο Greg Berlanti είπε να βάλει το χεράκι του και σε κάτι διαφορετικό, τη νέα αστυνομική σειρά του Fox, Prodigal Son.

    Ο Malcolm Bright είναι ένας νεαρός αλλά εξαιρετικά ικανός profiler. 

    Ξέρει πως ακριβώς σκέφτονται οι serial killers και γι' αυτό έχει να "ευχαριστεί" τον πατέρα του, τον διαβόητο εγκληματία γνωστό ως Χειρουργό! 
    Ο Malcolm χρησιμοποιεί τη προσωπική του εμπειρία για να διαλευκάνει διάφορες υποθέσεις, όμως όταν εμφανίζεται ένας copycat του πατέρα του, θα αναγκαστεί να ζητήσει τη βοήθειά του.

    Η σειρά είναι μια δημιουργία των Chris Fedak και Sam Sklaver (Deception) και πρωταγωνιστούν οι Tom Payne (The Walking Dead), Michael Sheen (Good Omens), Bellamy Young (Scandal), Lou Diamond Phillips (Longmire), Halston Sage (The Orville), Aurora Perrineau (Jem and the Holograms), Frank Harts (The Path) και Keiko Agena (The First).

    Σίγουρα το όνομα του Michael Sheen ξεχωρίζει αλλά αναρωτιέμαι αν θα είναι βασικός συμπρωταγωνιστής ή θα τον βλέπουμε αραιά και που. 

    Άλλωστε μια τέτοια σειρά δεν είναι του βεληνεκούς του.

    Εν πάση περιπτώσει, το Prodigal Son σίγουρα δεν εντυπωσιάζει αλλά ίσως είναι μια καλή επιλογή για τους οπαδούς του είδους τη νέα σεζόν. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Prodigal Son trailer: Ο serial killer μπαμπάς Michael Sheen και ο profiler γιος Tom Payne στη νέα σειρά του Fox Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top