F Longmire trailer: 6η και τελευταία σεζόν για το μοντέρνο γουέστερν του Netflix - FilmBoy Longmire trailer: 6η και τελευταία σεζόν για το μοντέρνο γουέστερν του Netflix - FilmBoy
  • Latest News

    Longmire trailer: 6η και τελευταία σεζόν για το μοντέρνο γουέστερν του Netflix


    Ενώ το Netflix έχτισε το όνομά του με original σειρές όπως τα Stranger Things και Orange is the new Black, η υπηρεσία έχει προσπαθήσει επίσης να επαναφέρει τελειωμένες σειρές που απογοήτευσαν τους φανατικούς θεατές τους όταν αυτές σταμάτησαν.

    Το μεγαλύτερο παράδειγμα είναι φυσικά το Arrested Development, αλλά και το Longmire αποτελεί μία καλή κίνηση για εμπλοκή σε ένα διαφορετικό fanbase από το αποκλειστικά δικό του κοινό.

    Το A&E έπαιξε το Longmire για 3 σεζόν όταν έξαφνα σταμάτησε τη σειρά (με ένα τεράστιο κενό στο στόρι του), αλλά το Netflix έτρεξε να σώσει το μοντέρνο γουέστερν, το οποίο έχει στο cast τον Robert Taylor στον ρόλο του τίτλου ως Σερίφης Walt Longmire και την Katee Sackhoff ως βοηθό του.

    Τώρα, άλλες τρεις σεζόν μετά, το Netflix ανακοίνωσε ότι θα ολοκληρώσει τη σειρά, υποσχόμενο στους φίλους της πως θα κλείσει κάθε εκκρεμότητα σχετικά με την υπόθεση.

    Επίσης, το κανάλι ανακοίνωσε και την ημερομηνία της πρεμιέρας, όπου και θα είναι διαθέσιμα όλα τα επεισόδια ταυτόχρονα.
    Σήμερα έχουμε και το επίσημο trailer.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Longmire trailer: 6η και τελευταία σεζόν για το μοντέρνο γουέστερν του Netflix Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top