F The First trailer: Ο Sean Penn ετοιμάζεται για ταξίδι στον Άρη στη νέα σειρά του δημιουργού του House of Cards! - FilmBoy The First trailer: Ο Sean Penn ετοιμάζεται για ταξίδι στον Άρη στη νέα σειρά του δημιουργού του House of Cards! - FilmBoy
  • Latest News

    The First trailer: Ο Sean Penn ετοιμάζεται για ταξίδι στον Άρη στη νέα σειρά του δημιουργού του House of Cards!


    Με το The Gunman μας τρόμαξε λίγο, δείχνοντας σημάδια 'LiamNeesonίτιδας'.
    Ευτυχώς ο Sean Penn πήρε το μάθημά του, άφησε κάτω τα όπλα και επιστρέφει σε μια νέα παραγωγή, τηλεοπτική αυτή τη φορά, που κάνει σε λίγες ημέρες πρεμιέρα στο Hulu.

    Το The First είναι μια δημιουργία του Beau Willimon (House of Cards), η ιστορία του οποίου μας πηγαίνει στο εγγύς μέλλον, με τη NASA να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει τη πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Άρη. 
    Το άγιο δισκοπότηρο των διαστημικών ταξιδιών βρίσκεται πια πολύ κοντά, όμως το παραμικρό λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο. 
    Η σειρά επικεντρώνεται τόσο στην αποστολή αλλά και στους ανθρώπους γύρω της, τους πέντε αστροναύτες που θα έχουν τη ευκαιρία να είναι οι Πρώτοι αλλά και στις οικογένειές τους.

    Δίπλα στον Sean Penn θα δούμε τους Natascha McElhone (Romeo & Juliet), LisaGay Hamilton (Take Shelter), James Ransone (Sinister 2), Keiko Agena (Gilmore Girls), Hannah Ware (Hitman: Agent 47) και Melissa George (A Lonely Place to Die).
    Το The First θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 14 Σεπτεμβρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The First trailer: Ο Sean Penn ετοιμάζεται για ταξίδι στον Άρη στη νέα σειρά του δημιουργού του House of Cards! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top