F Stumptown trailer: Η Cobie Smulders είναι η ιδιωτική ντετέκτιβ που πάντε ήθελες και δεν ήξερες! - FilmBoy Stumptown trailer: Η Cobie Smulders είναι η ιδιωτική ντετέκτιβ που πάντε ήθελες και δεν ήξερες! - FilmBoy
  • Latest News

    Stumptown trailer: Η Cobie Smulders είναι η ιδιωτική ντετέκτιβ που πάντε ήθελες και δεν ήξερες!


    Όταν μετά το φινάλε του How I Met Your Mother, η Cobie Smulders κέρδισε το ρόλο της Maria Hill στο MCU, μάλλον περίμενε κάτι περισσότερο από καμιά δεκαπενταριά συνολικά σκηνές με τρεις ατάκες στη κάθε μία σε έξι συνολικά ταινίες. 
    Η σανίδα σωτηρίας του Jack Reacher: Never Go Back δυστυχώς της γύρισε μπούμερανγκ, έτσι η Καναδή ηθοποιός αποφάσισε να επιστρέψει στη μικρή οθόνη αλλά και να εκμεταλλευτεί όλη τη προπόνηση που πέρασε, στη νέα περιπετειώδη σειρά του ABC, Stumptown.

    Η σειρά βασίζεται στο ομότιτλο graphic novel των Greg Rucka και Matthew Southworth με τον Jason Richman (Detroit 1-8-7) να έχει αναλάβει τα ηνία της. 

    Κεντρική ηρωίδα είναι η Dex Parios, μια σκληροτράχηλη και με κοφτερό μυαλό βετεράνος στρατιωτικός που χρησιμοποιεί την εμπειρία της εργαζόμενη ως ιδιωτικός ντετέκτιβ, αναλαμβάνοντας υποθέσεις τις οποίες ο νόμος δε μπορεί να αγγίξει.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Tantoo Cardinal (Frontier), Cole Sibus, Adrian Martinez (The Blacklist: Redemption), Camryn Manheim (Person of Interest) και ο Michael Ealy (Secrets and Lies).

    Το Stumptown θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Stumptown trailer: Η Cobie Smulders είναι η ιδιωτική ντετέκτιβ που πάντε ήθελες και δεν ήξερες! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top