F Stuber trailer: Διπλή ταρίφα γέλιου και δράσης με τους Dave Bautista & Kumail Nanjiani - FilmBoy Stuber trailer: Διπλή ταρίφα γέλιου και δράσης με τους Dave Bautista & Kumail Nanjiani - FilmBoy
  • Latest News

    Stuber trailer: Διπλή ταρίφα γέλιου και δράσης με τους Dave Bautista & Kumail Nanjiani


    Ο ένας μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν ένας ακόμα πολλά υποσχόμενος κωμικός, που ξαφνικά βρέθηκε στα Όσκαρ. 
    Ο άλλος ήταν ένα ακόμα ντούκι που τελειώνοντας τη αθλητική του καριέρα, είπε να περάσει και μια βόλτα από το Hollywood, όμως γρήγορα απέδειξε πως εκτός από μούσκουλα έχει και ένα (κάποιο) ταλέντο, κάνοντας σκηνοθέτες όπως ο Denis Villeneuve να τον εμπιστεύονται ξανά και ξανά. 
    Είναι για αυτούς τους δύο ανθρώπους μια ταινία σαν το Stuber μια σωστή κίνηση καριέρας;

    Ο Stu είναι ένας φιλήσυχος οδηγός Uber που έχει την ατυχία να βρεθεί στο δρόμο του σκληροπυρηνικού ντετέκτιβ Vic. 

    Ο Vic βουτάει στο αυτοκίνητό του ενώ κυνηγάει έναν δολοφόνο και ζητάει ή μάλλον διατάζει τον καημένο και φοβισμένο Stu να τον βοηθήσει για να τον πιάσουν, με τους δυο τους να μπλέκονται σε διασκεδαστικές (;;;) περιπέτειες.

    Το σενάριο είναι του πρωτοεμφανιζόμενου Tripper Clancy ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον κάποτε φέρελπη Michael Dowse (It's All Gone Pete Tong), που τα τελευταία χρόνια έχει περιοριστεί σε επεισόδια τηλεοπτικών σειρών.

    Το Stuber, ακόμα και από το χαζό λογοπαίγνιο του τίτλου, δε μοιάζει κάτι περισσότερο από μια ταινία από το πανέρι, με τους Dave Bautista (Final Score) και Kumail Nanjiani (The Big Sick) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους να είναι το μόνο στοιχείο που έχει να ρίξει στο τραπέζι για να μας κάνει να τη δούμε. 

    Φτάνει;

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Stuber trailer: Διπλή ταρίφα γέλιου και δράσης με τους Dave Bautista & Kumail Nanjiani Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top