F Hellboy trailer: Ο νέος Hellboy έφτασε και είναι κολασμένα αστείος! - FilmBoy Hellboy trailer: Ο νέος Hellboy έφτασε και είναι κολασμένα αστείος! - FilmBoy
  • Latest News

    Hellboy trailer: Ο νέος Hellboy έφτασε και είναι κολασμένα αστείος!


    Παρότι ακόλουθος του Guillermo del Toro, δυστυχώς καμία από τις Hellboy ταινίες του δε μου άρεσε. 
    Το γεγονός ότι το πολυσυζητημένο κλείσιμο της τριλογίας δεν ήρθε ποτέ, με στεναχώρησε μονάχα γιατί ο Ron Perlman δεν θα είχε την ευκαιρία να ξαναενσαρκώσει τον iconic ρόλο, αλλά κατά τ' άλλα... δεν έβαλα και τη γάτα μου να κλαίει.

    Η ανακοίνωση πως η Lionsgate ετοιμάζει το reboot με βρήκε μετριοπαθώς αισιόδοξο, και όσο τα ονόματα του cast & crew γινόταν γνωστά, αυτή η αισιοδοξία γινόταν όλο και εντονότερη.

    Η νέα ταινία εμπνέεται από τα τεύχη Darkness Calls, The Wild Hunt και The Storm and the Fury με το κεντρικό story να βάζει τον Hellboy αντιμέτωπο με την παντοδύναμη μάγισσα Nimue.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Andrew Cosby, δημιουργός της σειράς Eureka, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Neil Marshall, που τη περασμένη δεκαετία μας έχει δώσει τα cult classics Dog Soldiers, The Descent και Doomsday, όμως μετά την αποτυχία του Centurion, περιορίστηκε σε σκηνοθεσία τηλεοπτικών επεισοδίων γνωστών σειρών όπως το Game of Thrones και το θρυλικό Blackwater.

    Τα κέρατα αυτή τη φορά φοράει ο David Harbour, ένας μάλλον άγνωστος καρατερίστας που πρόσφατα αγαπήθηκε μέσα από τους ρόλους του σε διάφορες γνωστές σειρές και κυρίως στο Stranger Things

    Δίπλα του θα δούμε τους Milla Jovovich, Ian McShane (Jack the Giant Slayer), Sasha Lane (The Miseducation of Cameron Post), Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0), Brian Gleeson (Phantom Thread), Sophie Okonedo (After Earth) και Penelope Mitchell.

    Τους τελευταίους μήνες έγιναν κάποια test screenings που είχαν τελείως αντιφατικά responses, και τελικά μας μπέρδεψαν. 

    Τώρα που έφτασε το trailer καταλάβαμε και το γιατί, με τη ταινία να έχει ένα ιδιαίτερα έντονο κωμικό ύφος, θυμίζοντάς μας κάτι μεταξύ Kingsman και Deadpool, κάτι που δεν άρεσε ιδιαίτερα στους φανατικούς του κόμικ, ωστόσο αν το δεις αποστασιοποιημένος, μοιάζει αρκετά διασκεδαστικό. 
    Επίσης, ανάμεικτες εντυπώσεις άφησε και ο Harbour που και μοιάζει αλλά και κυρίως ακούγεται υπερβολικά όμοιος με τον Perlman.

    Η ώρα της πρεμιέρας του πρώτου R-rated Hellboy δεν αργεί με τον Απρίλιο να μην είναι και τόσο μακριά, αν και η επιλογή να κάνει πρεμιέρα τόσο κοντά στο Avengers: Endgame είναι μεγάλο ρίσκο.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hellboy trailer: Ο νέος Hellboy έφτασε και είναι κολασμένα αστείος! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top