F The Rook trailer: Μυστικές υπηρεσίες υπερηρώων και ήρωες με αμνησία στη νέα σειρά του Starz - FilmBoy The Rook trailer: Μυστικές υπηρεσίες υπερηρώων και ήρωες με αμνησία στη νέα σειρά του Starz - FilmBoy
  • Latest News

    The Rook trailer: Μυστικές υπηρεσίες υπερηρώων και ήρωες με αμνησία στη νέα σειρά του Starz


    Ακόμα ένα κανάλι μπαίνει στο χορό των superhero σειρών, με το Starz να διασκευάζει και να παρουσιάζει το The Rook.

    Μπορεί να μην έχει από πίσω του την Marvel ή την DC, όμως το The Rook είναι βασισμένο στην επιτυχημένη νουβέλα του Αυστραλού Daniel O'Malley που κέρδισε το Aurealis Award για το καλύτερο βιβλίο επιστημονικής φαντασίας το 2012.

    Κεντρική ηρωίδα είναι η Myfawny Thomas, μια γυναίκα που ξυπνάει στη Millennium Bridge του Λονδίνου, περιτριγυρισμένη από πτώματα χωρίς να θυμάται ούτε ποια είναι ούτε πώς βρέθηκε εκεί. 

    Δεν αργεί να ανακαλύψει ότι είναι μέλος μιας μυστικής βρετανικής υπηρεσίας ανθρώπων με υπερφυσικές δυνάμεις και θα πρέπει γρήγορα να ανακαλύψει τον προδότη που την έφερε σε αυτή τη κατάσταση.

    Δημιουργοί της σειράς είναι οι πρωτοεμφανιζόμενοι Sam Holcroft & Ali Muriel με την Kari Skogland (Fifty Dead Men Walking) να έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία των πρώτων δύο επεισοδίων.

    Πρωταγωνιστούν οι Emma Greenwell (The Path), Joely Richardson (Emerald City), Olivia Munn (The Newsroom), Adrian Lester (Riviera), Catherine Steadman (Fearless), Jon Fletcher (Genius) και Ronan Raftery (The Terror).

    Το The Rook θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Ιουνίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Rook trailer: Μυστικές υπηρεσίες υπερηρώων και ήρωες με αμνησία στη νέα σειρά του Starz Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top