F Emerald City trailer: Ο Μάγος του Οζ γίνεται ...fantasy σειρά στο NBC! - FilmBoy Emerald City trailer: Ο Μάγος του Οζ γίνεται ...fantasy σειρά στο NBC! - FilmBoy
  • Latest News

    Emerald City trailer: Ο Μάγος του Οζ γίνεται ...fantasy σειρά στο NBC!


    Το κλασικό παραμύθι Ο Μάγος του Οζ, που βασίζεται στη σειρά βιβλίων του L. Frank Baum, έχει ήδη προσαρμοστεί πολλές φορές, τόσο για τη μεγάλη όσο και για τη μικρή οθόνη, καθώς και για θεατρικά, με τελευταίο το Oz the Great and Powerful του Sam Raimi το 2013.

    Ωστόσο, το NBC φτιάχνει μια εντελώς νέα προσέγγιση της κλασικής ιστορίας, που έχει προφανώς σκοπό να αξιοποιήσει την σύγχρονη εμμονή σε franchises όπως το Game of Thrones και ο Harry Poter.

    Στο επίσημο trailer της νέας σειράς Emerald City, βλέπουμε έναν …αλά Braveheart Σκωτσέζο πολεμιστή που δίνει συμβουλές στη Dorothy (την οποία υποδύεται η ΠορτοΡικανή Adria Arjona), ενώ το σκιάχτρο μάλλον είναι …ένας εσταυρωμένος, ο οποίος (επίσης μάλλον) θα παίξει και το love interest της Dorothy.

    O Tarsem Singh κλήθηκε να σκηνοθετήσει τα 10 πρώτα επεισόδια, ενώ στο cast συμμετέχουν και οι Gerran Howell, Vincent D’Onofrio, Oliver Jackson-Cohen και Isabel Lucas.

    To Emerald City κάνει πρεμιέρα στο NBC στις 6 Ιανουαρίου 2017 και θα έχει 10 επεισόδια, αρχικά.
    Το trailer που κυκλοφόρησε έχει πολύ …cgi και μεγάλο ενδιαφέρον.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Emerald City trailer: Ο Μάγος του Οζ γίνεται ...fantasy σειρά στο NBC! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top