F Gemini Man trailer: Ο Will Smith κυνηγάει το νεότερο εαυτό του στη νέα περιπέτεια του Ang Lee - FilmBoy Gemini Man trailer: Ο Will Smith κυνηγάει το νεότερο εαυτό του στη νέα περιπέτεια του Ang Lee - FilmBoy
  • Latest News

    Gemini Man trailer: Ο Will Smith κυνηγάει το νεότερο εαυτό του στη νέα περιπέτεια του Ang Lee


    Έχουν περάσει 22 χρόνια από τότε που ο Darren Lemke (Jack the Giant Slayer) πούλησε την ιδέα του για το Gemini Man στην Disney
    Το project μέσα στα χρόνια άλλαζε σκηνοθέτες, πρωταγωνιστές και παραγωγούς σαν τα πουκάμισα, όμως ποτέ δεν κατάφερε να πάρει ουσιαστικά μπρος, και το πρόβλημα ήταν αλλού.

    Με τον κολοσσό να το αφήνει να σκονίζεται, το 2016, η Skydance Media του David Ellison κατάφερε να εξαγοράσει τα δικαιώματα και σε συνεργασία με τον Jerry Bruckheimer, την κινέζικη Fosun και την Paramount, η ταινία πήρε το πράσινο φως, με το πρώτο trailer να εξηγεί γιατί πραγματικά αυτή η ταινία δε μπορούσε να υλοποιηθεί νωρίτερα.

    Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, ο Henry Brogen είναι ένας κορυφαίος πληρωμένος δολοφόνος που ξαφνικά μπαίνει στο στόχαστρο και καταδιώκεται από έναν μυστηριώδη νεότερο πράκτορα που φαίνεται πως μπορεί να προβλέψει κάθε του κίνηση. 

    Το περίεργο είναι πως αυτός ο πράκτορας δεν του μοιάζει απλά, αλλά είναι ο ίδιος του ο κλώνος!

    Όπως καταλάβατε, το στοιχείο που άφησε τη ταινία για τόσα χρόνια στο συρτάρι ήταν η de-aging τεχνολογία που χρειάζεται για να μπορέσουμε να έχουμε μια νεαρή εκδοχή του πρωταγωνιστή, στη συγκεκριμένη περίπτωση του Will Smith, και όπως φαίνεται αυτή μπορεί να μην είναι ακόμα τέλεια, αλλά σίγουρα έχει κάνει τεράστια βήματα προόδου, που επιτρέπει ένα όσο το δυνατόν ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

    Εκείνη η αρχική ιδέα του Lemke πέρασε από πολλά χέρια μέχρι να φτάσει στη τελική του μορφή, με τους Billy Ray (Overlord) και David Benioff (Brothers) να είναι οι δύο που αναφέρονται επίσημα.

    Στη καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκουμε τον Ang Lee, έναν σκηνοθέτη με δύο Όσκαρ (Brokeback Mountain, Life of Pi) αλλά και πολλά σκαμπανεβάσματα στη καριέρα του. 

    Αρκεί να θυμηθούμε πως τη τελευταία φορά που καταπιάστηκε με μια περιπέτεια φαντασίας, πήραμε το Hulk... άουτς!

    Δίπλα στον Will Smith, θα δούμε τους Clive Owen (Anon), Mary Elizabeth Winstead (10 Cloverfield Lane) και Benedict Wong (Doctor Strange).

    Το Gemini Man θα δούμε στις 10 Οκτωβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gemini Man trailer: Ο Will Smith κυνηγάει το νεότερο εαυτό του στη νέα περιπέτεια του Ang Lee Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top