F Batwoman trailer: Το Arrowverse συνεχίζει να επεκτείνεται και αποκτά τη δική του... νυχτεριδούλα! - FilmBoy Batwoman trailer: Το Arrowverse συνεχίζει να επεκτείνεται και αποκτά τη δική του... νυχτεριδούλα! - FilmBoy
  • Latest News

    Batwoman trailer: Το Arrowverse συνεχίζει να επεκτείνεται και αποκτά τη δική του... νυχτεριδούλα!


    Μπορεί πια οι δημιουργίες του να μου είναι αδιάφορες, όμως αν ήμουν 20 χρόνια νεότερος, ο Greg Berlanti ίσως να ήταν το είδωλό μου. 
    Το λεγόμενο Arrowverse που ο ίδιος δημιούργησε βήμα-βήμα μοιάζει σίγουρα πολύ πιο επιτυχημένο από το αντίστοιχο κινηματογραφικό σύμπαν του Geoff Johns, και γνωρίζοντας το (εφηβικό κυρίως) κοινό του, συνεχίζει να επεκτείνεται προσθέτοντας στο ρόστερ την Batwoman.

    Η ηρωίδα δεν είναι ιδιαιτέρως διάσημη μιας και έκανε τη πρώτη της εμφάνιση μόλις πριν 15 περίπου χρόνια, όμως μοιάζει απολύτως ταιριαστή στο σύμπαν του CW, και έχοντας από πίσω της τη σεναριογράφο σειρών όπως το Smallville και το The Vampire Diaries, όλοι ξέρουν τι να περιμένουν.

    Σύμφωνα με το στόρι, τρία χρόνια μετά την εξαφάνιση του Batman από το Gotham, ο Jacob Kane και ο εκπαιδευμένος ιδιωτικός του στρατός, γνωστός ως Crows, έχουν αναλάβει τη προστασία της πόλης με ανεξέλεγκτη δύναμη. 

    Τη μονάκριβη κόρη του, Kate, έχει στείλει από μικρή για την ασφάλεια αλλά και την εκπαίδευσή της σε στρατιωτική σχολή. 
    Όταν εκείνη επιστρέφει, βρίσκει τα Κοράκια σε δύσκολη θέση, με μια συμμορία να έχουν απαγάγει την καλύτερη αξιωματικό τους, Sophie Moore, η οποία εντελώς τυχαία ήταν και το... love interest της στη σχολή. 
    Για να σώσει την οικογένειά της και τη πόλη της, η Kate θα αναγκαστεί να γίνει αυτό ακριβώς που έμαθε να μισεί, ένας σκοτεινός εκδικητής.

    Πρωταγωνιστούν οι Ruby Rose (The Meg), Meagan Tandy, Camrus Johnson, Nicole Kang, Rachel Skarsten, Dougray Scott (There Be Dragons) και Elizabeth Anweis.

    Το Batwoman θα κάνει πρεμιέρα με την έναρξη της νέας σεζόν, φυσικά στο CW

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Batwoman trailer: Το Arrowverse συνεχίζει να επεκτείνεται και αποκτά τη δική του... νυχτεριδούλα! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top