F Angel Has Fallen trailer: Πόσες φορές θα σώσει ο Gerard Butler τον Πρόεδρο; - FilmBoy Angel Has Fallen trailer: Πόσες φορές θα σώσει ο Gerard Butler τον Πρόεδρο; - FilmBoy
  • Latest News

    Angel Has Fallen trailer: Πόσες φορές θα σώσει ο Gerard Butler τον Πρόεδρο;


    Δε νομίζω πως ούτε ο πιο αισιόδοξος παραγωγός θα μπορούσε να φανταστεί πως μια ταινία όπως το Olympus Has Fallen θα μπορούσε να εξελιχθεί σε franchise, κι όμως συνέβη, και μετά το London Has Fallen, έφτασε η ώρα για το τρίτο (και τελευταίο;) μέρος με τίτλο Angel Has Fallen.

    Με τη δημιουργική ομάδα να αλλάζει ακόμα μια φορά, το σενάριο του Robert Mark Kamen (Taken) μπλέκει τον πράκτορα των μυστικών υπηρεσιών, Mike Banning με την απόπειρα δολοφονίας του Προέδρου Trumbull, βάζοντάς τον στο στόχαστρο της ίδιας του της υπηρεσίας. 

    Σε ένα αγώνα ενάντια στο χρόνο και με μοναδικό σύμμαχο τον αποξενωμένο πατέρα του, ο Banning θα πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του αλλά και να προστατέψει τον Πρόεδρο από τους δολοφόνους που παραμένουν ελεύθεροι.

    Εντάξει, οι ιστορίες της σειράς ποτέ δεν είχαν ιδιαίτερη πρωτοτυπία, και αυτό προφανώς συνεχίζεται και εδώ, όμως η επιλογή του Ric Roman Waugh (Shot Caller, Snitch) για τη καρέκλα του σκηνοθέτη μοιάζει πολύ δυνατή, με τη ταινία να αναμένεται πιο σκληρή και ρεαλιστική.

    Οι Gerard Butler και Morgan Freeman επιστρέφουν, με την Piper Perabo να αντικαθιστά την Radha Mitchell και τους Danny Huston (The Professor), Nick Nolte (The Padre), Jada Pinkett Smith (Bad Moms) και Lance Reddick (John Wick: Chapter 3) να είναι τα νέα πρόσωπα.

    Το Angel Has Fallen θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 23 Αυγούστου, ενώ στα μέρη μας θα το δούμε περίπου ένα μήνα αργότερα. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Angel Has Fallen trailer: Πόσες φορές θα σώσει ο Gerard Butler τον Πρόεδρο; Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top