F The Padre trailer: Tim Roth & Nick Nolte σε ένα νέο λάτιν αστυνομικό θρίλερ - FilmBoy The Padre trailer: Tim Roth & Nick Nolte σε ένα νέο λάτιν αστυνομικό θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    The Padre trailer: Tim Roth & Nick Nolte σε ένα νέο λάτιν αστυνομικό θρίλερ


    Ο πρώτος είναι ένα από τα πουλέν του Tarantino, έχει μια αλλοπρόσαλλη αλλά αξιοζήλευτη καριέρα και έχει υποδυθεί και έναν από τους προσωπικά πιο αγαπημένους villains του MCU. 
    Ο δεύτερος έχει τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ και παρότι δεν είναι και το “καλύτερο παιδί” μας έχει δώσει μοναδικές ερμηνείες. 
    Ο τρίτος είναι ίσως ο πιο ταλαντούχος καρατερίστας του Hollywood. 
    Τι δουλειά έχουν αυτοί στο The Padre, δυστυχώς μόνο η μοίρα τους το ξέρει…

    Στη νέα ταινία του Jonathan Sobol (The Art of the Steal), ο Tim Roth υποδύεται τον Clive Lowry ή όπως είναι το ψευδώνυμό του, «ο Πάτερ», έναν μικροκακοποιό που προσπαθεί να ξεφύγει από τους κυνηγούς του, έναν βετεράνο αστυνόμο που τον ακολουθεί μέχρι τη Κολομβία, λέγε με Nick Nolte, και τον ντόπιο συνάδελφό του, βλέπε Luis Guzmán.

    Στη προσπάθειά του να ξεφύγει, κλέβει ένα αμάξι, όμως δε γνωρίζει ότι στο πίσω κάθισμα κρύβεται η 15χρονη Lena, μια νεαρή κοπέλα που απειλεί ότι αν δε την πάρει μαζί του, θα τον καταδώσει, και μαζί καταστρώνουν μια μεγάλη ληστεία.

    Μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, το The Padre είναι μια βιντεοταινία του σωρού, με τους ηθοποιούς να του δίνουν λίγο κύρος, όμως ακόμα και οι διανομείς δε φαίνεται να του δείχνουν μεγάλη εμπιστοσύνη, κυκλοφορώντας το στα τέλη Σεπτέμβρη απευθείας σε vod.
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Padre trailer: Tim Roth & Nick Nolte σε ένα νέο λάτιν αστυνομικό θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top