F The Professor trailer: Ο καθηγητής Johnny Depp πεθαίνει και αποφασίζει να γλεντήσει τη ζωή του - FilmBoy The Professor trailer: Ο καθηγητής Johnny Depp πεθαίνει και αποφασίζει να γλεντήσει τη ζωή του - FilmBoy
  • Latest News

    The Professor trailer: Ο καθηγητής Johnny Depp πεθαίνει και αποφασίζει να γλεντήσει τη ζωή του


    Με το City of Lies να βρίσκεται ακόμα εγκλωβισμένο μεταξύ εκβιασμών, οικονομικών και νομικών προβλημάτων, ο Johnny Depp συνεχίζει τη προσπάθεια ανανέωσης της καριέρας του (και απο-TimBurton-οποίησής του) με μία ακόμα "φυσιολογική" ταινία, το The Professor.

    Σε αυτή υποδύεται τον Richard, έναν αυστηρό, σοβαρό καθηγητή ενός κολεγίου που μαθαίνει πως του μένουν 6 μήνες ζωής και αποφασίζει να σπάσει κάθε κανόνα και να απολαύσει όσο χρόνο του μένει.

    Η ταινία του Wayne Roberts (Katie Says Goodbye) είναι μια κλασσική indie δραμεντί με το star quality του Johnny Depp να την ανεβάζει επίπεδο, όμως μένει να δούμε αν αυτό αξιοποιείται και στη πράξη.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Zoey Deutch (Rebel in the Rye), Rosemarie DeWitt (Poltergeist), Ron Livingston (Tully) και Danny Huston (Stan & Ollie).

    To The Professor έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο φεστιβάλ της Ζυρίχης (!!) και από το Μάιο βγαίνει στις αίθουσες. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Professor trailer: Ο καθηγητής Johnny Depp πεθαίνει και αποφασίζει να γλεντήσει τη ζωή του Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top