F Pandemic trailer: Η Αποκάλυψη των ζόμπι σε ...πρώτο πλάνο - FilmBoy Pandemic trailer: Η Αποκάλυψη των ζόμπι σε ...πρώτο πλάνο - FilmBoy
  • Latest News

    Pandemic trailer: Η Αποκάλυψη των ζόμπι σε ...πρώτο πλάνο


    Το Hollywood δεν είχε πολλή τύχη μετατρέποντας αυτούσια τα video games σε ταινίες, αλλά όταν απλά βασίζεται στην ιδέα τους, τα αποτελέσματα είναι πιο ενδιαφέροντα.

    Το Tron Legacy της Disney θεωρείται ήδη classic, όπως και το προσανατολισμένο στο arcade game, The Last Starfighter.
    Επίσης η Disney έκανε μεγάλη επιτυχία πριν από μερικά χρόνια με το Wreck-it Ralph, στο οποίο οι χαρακτήρες ενός φανταστικού παιχνιδιού αλληλεπιδρούσαν με τους πραγματικούς θρύλους του είδους. 

    Ακόμα και το Scott Pilgrim που δεν έκανε σπουδαία πράγματα στο box-office, απέκτησε φανατικούς φίλους ως μια Midnight Movie, εν μέρει χάρη στις σκηνές δράσεις που ήταν εμπνευσμένες από video game.

    Σήμερα, ήρθε το πρώτο trailer για την νέα ταινία τρόμου με ζόμπι, Pandemic, η οποία θέτει μια νέα οπτική στο γνωστό κλισέ της Αποκάλυψης, καθώς είναι γυρισμένη στο στιλ ενός first-person shooter.

    Σκηνοθετημένο από τον John Suits, το Pandemic ακολουθεί μια ομάδα επιστημόνων (Rachel Nichols, Missi Pyle και Mekhi Phifer μερικοί από αυτούς) που μπαίνουν σε μια πόλη σε καραντίνα, κατά τη διάρκεια μιας επιδημίας ζόμπι-ιού που έχει εξολοθρεύσει το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη. 

    Ο στόχος τους είναι να διασώσουν μη μολυσμένους πολίτες και, ενδεχομένως, να βρουν μια θεραπεία στη πορεία.

    Η αποστολή τους απαιτεί τη χρήση προστατευτικών στολών, οι οποίες είναι εξοπλισμένες με κάμερες που επιτρέπουν στο κοινό να βλέπει την εμπειρία τους από τη σκοπιά του πρώτου προσώπου – μιμούμενο αποτελεσματικά την οπτική γλώσσα δημοφιλών παιχνιδιών όπως το Halo και το Call of Duty.

    Το Pandemic βγαίνει στις αίθουσες των ΗΠΑ την 1η Απριλίου.

    Αναδημοσίευση από Horrorant.






    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Pandemic trailer: Η Αποκάλυψη των ζόμπι σε ...πρώτο πλάνο Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top