F What We Do in the Shadows trailer: Διαφορετικά τέρατα, ίδια τρέλα στη νέα τηλεοπτική σειρά του FX - FilmBoy What We Do in the Shadows trailer: Διαφορετικά τέρατα, ίδια τρέλα στη νέα τηλεοπτική σειρά του FX - FilmBoy
  • Latest News

    What We Do in the Shadows trailer: Διαφορετικά τέρατα, ίδια τρέλα στη νέα τηλεοπτική σειρά του FX


    Ενόσω περιμένουμε (με ανυπομονησία;) το πραγματικό sequel της επιτυχημένης κωμωδίας του 2014, What We Do in the Shadows, τα τηλεοπτικά projects που βασίζονται και προφανώς θέλουν να εκμεταλλευτούν την ip συνεχίζουν να έρχονται και μετά το Wellington Paranormal, που άλλαξε λίγο τη συνταγή, τώρα έρχεται το "επίσημο" spin-off, κρατώντας μάλιστα και τον ίδιο τίτλο.

    Η συνταγή παραμένει η ίδια, όχι όμως και οι πρωταγωνιστές, με τη τριπλέτα της ταινίας να δίνει τη σκυτάλη σε μια άλλη παρέα τεράτων που προσπαθούν -με δυσκολία- να συμβιώσουν κάτω από την ίδια στέγη.

    Για να είμαι ειλικρινής, η σειρά μοιάζει περισσότερο με επανάληψη της ταινίας, με ουσιαστικά την ίδια ιστορία απλά αλλάζοντας χαρακτήρες, με κάποια από το gags να μοιάζουν πανομοιότυπα.

    Παρότι η απουσία τους μπροστά από τη κάμερα είναι εμφανείς, ευτυχώς οι Jemaine Clement και Taika Waititi έχουν ενεργή συμμετοχή στη παραγωγή.

    Το What We Do in the Shadows θα κάνει πρεμιέρα στο FX στις 27 Μαρτίου.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: What We Do in the Shadows trailer: Διαφορετικά τέρατα, ίδια τρέλα στη νέα τηλεοπτική σειρά του FX Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top