F Ο Guillermo del Toro συνεργάζεται με τον J.J. Abrams σε ταινία για ένα μυθικό ιαπωνικό σπαθί! - FilmBoy Ο Guillermo del Toro συνεργάζεται με τον J.J. Abrams σε ταινία για ένα μυθικό ιαπωνικό σπαθί! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Guillermo del Toro συνεργάζεται με τον J.J. Abrams σε ταινία για ένα μυθικό ιαπωνικό σπαθί!


    Ο Guillermo del Toro είναι ένας δημιουργός που μας έχει συνηθίσει να αναλαμβάνει πολυάριθμα projects που για τον έναν ή τον άλλον λόγο δεν καταφέρνουν να υλοποιηθούν. 
    Έτσι καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι σχετικά με το παρακάτω νέο..

    Περίπου ένα χρόνο μετά το θρίαμβο του The Shape of Water λοιπόν, ο Μεξικανός σκηνοθέτης έδωσε τα χέρια με την Bad Robot του J.J. Abrams και την Paramount για να αναπτύξει το σενάριο και να σκηνοθετήσει μια πρωτότυπη ταινία με τίτλο Zanbato.

    Zanbato είναι το όνομα ενός θρυλικού και ιδιαίτερα μεγάλου μεγέθους σπαθιού της Ιαπωνικής μυθολογίας, και εκτός του γεγονότος ότι πρωταγωνίστρια της ταινίας θα είναι μια 15χρονη κοπέλα που εκπαιδεύεται σε δολοφονικές πολεμικές τέχνες, τίποτα περισσότερο δεν έγινε γνωστό.

    Μάλιστα ο ίδιος ο del Toro, απαντώντας στις φήμες ότι θα είναι μια ninja-ταινία, απάντησε ότι θα δούμε και ninja αλλά δεν θα είναι μια ninja-ταινία.

    Η συνεργασία δύο καλλιτεχνών όπως ο Abrams και το del Toro ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα και μένει να δούμε πως τελικά αυτή θα υλοποιηθεί... και αν.

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Guillermo del Toro συνεργάζεται με τον J.J. Abrams σε ταινία για ένα μυθικό ιαπωνικό σπαθί! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top