F Fast Color trailer: Η Gugu Mbatha-Raw είναι μια διαφορετική σούπερ ηρωίδα - FilmBoy Fast Color trailer: Η Gugu Mbatha-Raw είναι μια διαφορετική σούπερ ηρωίδα - FilmBoy
  • Latest News

    Fast Color trailer: Η Gugu Mbatha-Raw είναι μια διαφορετική σούπερ ηρωίδα


    Μπορεί οι υπεράνθρωπες δυνάμεις να είναι συνώνυμες με τους υπερήρωες των κόμικς, όμως δεν περιορίζονται, και δεν πρέπει να περιορίζονται σε αυτούς, με το ανθρωπολογικό σκέλος μίας τέτοιας "φαντασίας" να είναι εξίσου ενδιαφέρον.

    Στη ταινία της Julia Hart (Miss Stevens), η Ruth είναι μια νεαρή γυναίκα με τέτοιες υπεράνθρωπες δυνάμεις, οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν ολόκληρο το πλανήτη και κατ' επέκταση να γίνουν πολύ επικίνδυνες. 

    Η Ruth βρίσκεται σε συνεχή αγώνα για να μην την αιχμαλωτίσουν, όμως η συνάντηση με την κόρη της που έχει αντίστοιχες δυνάμεις, θα την αναγκάσουν να αλλάξει.

    Με το trailer να θυμίζει κάτι μεταξύ Midnight Special και Children of Men, το Fast Color μοιάζει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ταινία, η οποία ωστόσο δεν πήρε και τις καλύτερες κριτικές στις πρώτες φεστιβαλικές προβολές της.

    Πρωταγωνιστούν οι Gugu Mbatha-Raw (A Wrinkle in Time), David Strathairn (American Pastoral), Saniyya Sidney (Hidden Figures) και η Lorraine Toussaint (The Night Before).

    Το Fast Color θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στα τέλη Μαρτίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fast Color trailer: Η Gugu Mbatha-Raw είναι μια διαφορετική σούπερ ηρωίδα Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top