F 3Below trailer: Ο Guillermo del Toro συνεχίζει τις animated περιπέτειες στην Arcadia - FilmBoy 3Below trailer: Ο Guillermo del Toro συνεχίζει τις animated περιπέτειες στην Arcadia - FilmBoy
  • Latest News

    3Below trailer: Ο Guillermo del Toro συνεχίζει τις animated περιπέτειες στην Arcadia


    Ο ξαφνικός χαμός του Anton Yelchin στιγμάτισε την εξαιρετική παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων Trollhunters και πιθανότατα έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση αυτή να ολοκληρωθεί σχετικά σύντομα, μόλις στους 3 κύκλους.

    Ωστόσο ο δημιουργός Guillermo del Toro, σε συνεργασία πάντα με την DreamWorks Animation και το Netflix, βρήκε τον τρόπο να παρατείνει τη διαμονή μας στην πόλη της Arcadia, ανακοινώνοντας πως θα παρουσιάσει δύο νέες σειρές που μαζί με το Trollhunters θα συμπληρώσουν τη τριλογία Tales of Arcadia.

    Η πρώτη απ' αυτές είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα, με το 3Below να βάζει στο επίκεντρο τρεις εξωγήινους, τον πρίγκιπα Krel, την πριγκίπισσα Aja και τον σωματοφύλακά τους Varvatos (!!), οι οποίοι κατάφεραν να γλιτώσουν όταν το σκάφος τους προσέκρουσε στη Γη, και τώρα προσπαθούν να προσαρμοστούν στο γήινο τρόπο ζωής και να βρουν τρόπο να επιστρέψουν στο πλανήτη τους.

    Τις φωνές τους στους βασικούς χαρακτήρες δανείζουν οι Diego Luna, Tatiana Maslany, Nick Offerman και Glenn Close, ενώ αναμένεται να δούμε και μερικούς από τους χαρακτήρες του Trollhunters.

    To 3Below έκανε πρεμιέρα στις 21 Δεκεμβρίου. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 3Below trailer: Ο Guillermo del Toro συνεχίζει τις animated περιπέτειες στην Arcadia Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top