F Greta trailer: Η Isabelle Huppert τρομοκρατεί την Chloë Moretz στο νέο θρίλερ του Neil Jordan - FilmBoy Greta trailer: Η Isabelle Huppert τρομοκρατεί την Chloë Moretz στο νέο θρίλερ του Neil Jordan - FilmBoy
  • Latest News

    Greta trailer: Η Isabelle Huppert τρομοκρατεί την Chloë Moretz στο νέο θρίλερ του Neil Jordan


    Παρότι κατά τη διάρκεια της σχεδόν 5 δεκαετιών καριέρας της, η Isabelle Huppert έκανε αρκετά και αξιοσημείωτα "περάσματα" σε αμερικάνικες ταινίες, ποτέ δεν έγινε μόνιμος κάτοικος Hollywood. 
    Η επιτυχία του Elle ωστόσο, την στέλνει για ακόμα μία φορά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού στη νέα ταινία του Neil Jordan.

    Στο Greta λοιπόν, υποδύεται την ομώνυμη ηρωίδα, μια γυναίκα η οποία "ξεχνάει" τη τσάντα της στο κάθισμα ενός βαγονιού του μετρό, την οποία βρίσκει η καλοκάγαθη νεαρή Frances. 

    Όταν πάει να της την παραδώσει, η ευγένειά της την κερδίζει, και οι δυο γυναίκες γίνονται γρήγορα φίλες, όμως η Frances δεν αργεί να ανακαλύψει πως η Greta δεν είναι αυτό που δείχνει και η συνάντησή τους δεν ήταν καθόλου τυχαία..

    Η ταινία βασίζεται σε μια ιδέα του Ray Wright (Case 39) την οποία διασκεύασε και σκηνοθέτησε ο... κάποτε μεγάλος και τρανός Neil Jordan των The Crying Game και Interview with the Vampire, που πια έχει περιοριστεί σε ταινίες σαν τα Ondine και Byzantium.

    Συμπρωταγωνιστεί η Chloë Grace Moretz (Suspiria) και η Maika Monroe (Mark Felt).

    Οι πρώτες κριτικές από το φεστιβάλ του Τορόντο όπου το Greta έκανε παγκόσμια πρεμιέρα ήταν μέτριες, με τη ταινία να βγαίνει στις αίθουσες μέσα στην άνοιξη. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Greta trailer: Η Isabelle Huppert τρομοκρατεί την Chloë Moretz στο νέο θρίλερ του Neil Jordan Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top