F Πρώτο trailer για το comic-based R.I.P.D. με Jeff Bridges και Ryan Reynolds - FilmBoy Πρώτο trailer για το comic-based R.I.P.D. με Jeff Bridges και Ryan Reynolds - FilmBoy
  • Latest News

    Πρώτο trailer για το comic-based R.I.P.D. με Jeff Bridges και Ryan Reynolds


    Αναδημοσίευση από Heroes for a Day.

    Άλλο ένα trailer κόμικ μεταφοράς έκανε το ντεμπούτο του αυτές τις μέρες και απ” ότι φαίνεται …θα έχουμε ένα νέο, ακόμα πιο υπερφυσικό και γεμάτο δράση Men In Black.

    Βασισμένο στη μίνι κόμικ σειρά των Peter M. Lenkov και Lucas Marangon από την Dark Horse και σε παραγωγή Neal H. Moritz (Fast and Furious, I am Legend, 21 Jump Street), στο R.I.P.D. o βετεράνος σερίφης Roy Pulsifer (Jeff Bridges) έχει περάσει όλη του την καριέρα στο θρυλικό αστυνομικό σώμα του R.I.P.D. όντας ένα φάντασμα από την εποχή του 19ου αιώνα, εντοπίζοντας τερατώδη πνεύματα, έξυπνα μεταμφιεσμένα σε απλούς ανθρώπους.

    Μόλις ο ατακαδόρος Roy προσλάβει τον πρώην ανερχόμενο ντετέκτιβ και νυν …νεκρό Nick Cruz Walker (Ryan Reynolds), οι δυο τους θα πρέπει να...



    ... συνεργαστούν προκειμένου να αποτρέψουν την κατάρρευση της κοσμικής ισορροπίας, όταν ένα τούνελ για την μετά θάνατον ζωή αρχίζει να στέλνει τις θυμωμένες ψυχές σε παντελώς λάθος κατεύθυνση.

    Το μόνο που ζητάει ο Nick ως αντάλλαγμα, είναι να βρεθεί αυτός που τον δολοφόνησε.

    Το πρωταγωνιστικό δίδυμο μοιάζει ιδανικό, με τον Ryan Reynolds στα γνωστά υφάκια ξαφνιάσματος και την ηθοποιάρα Jeff Bridges να επαναλαμβάνει κατά κάποιο τρόπο, την προφορά και γενικότερη περσόνα από το True Grit, αλλά σε πιο κωμική εκδοχή.

    Και μην πει κανείς πως δεν ταιριάζει ο Jeff Bridges …μιλάμε για τον άλλοτε «THE DUDE» του Big Lebowski!

    Συμπρωταγωνιστούν και οι Kevin Bacon, Mary-Louise Parker (την είχαμε δει και στο RED, εδώ με το «Police Academy» όνομα…Proctor!), Stephanie Szostak, Robert Knepper, James Hong, Marisa Miller, Mike O’Malley και Devin Ratray ενώ η σκηνοθεσία είναι του γνώριμου Robert Schwentke (RED).

    Αξίζει να σημειώσουμε πως αρχικά ο ρόλος της Mary-Louise Parker ήταν να δοθεί στην Jodie Foster και του Jeff Bridges στον Ζακ Γαλυφιανάκη, που δεν τα κατάφερε λόγω φορτωμένου προγράμματος.

    Θεός το πατριωτάκι, αλλά για να λέμε την αλήθεια όταν έχεις ήδη και τον Reynolds, η ταινία θα παραγινόταν χαβαλεδιάρικη.

    Τρελιάρικο, εφετζίδικο, κωμικό υπερφυσικό, με πολύ ψηφιακούρα, ευελπιστούμε να είναι μια πραγματικά «fun» εμπειρία, πιο κοντά σε έναν συνδυασμό των Men In Black και Men in Black 3.

    Δείτε παρακάτω το πρώτο trailer που μόλις κυκλοφόρησε από τη Universal ενώ η κυκλοφορία αναμένεται για 19 Ιουλίου στην Αμερική και σε 3D.

    R.I.P.D. trailer από FilmBoy-gr
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Πρώτο trailer για το comic-based R.I.P.D. με Jeff Bridges και Ryan Reynolds Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top