F All These Small Moments trailer: Οικογενειακές ανυσηχίες στο σπίτι της Molly Ringwald - FilmBoy All These Small Moments trailer: Οικογενειακές ανυσηχίες στο σπίτι της Molly Ringwald - FilmBoy
  • Latest News

    All These Small Moments trailer: Οικογενειακές ανυσηχίες στο σπίτι της Molly Ringwald


    Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα του στο φεστιβάλ Tribeca, η indie δραμεντί της Melissa Miller Costanzo θα βγει με το νέο χρόνο και στις αμερικάνικες αίθουσες, με το trailer να είναι ευχάριστα γλυκόπικρο.

    Η ιστορία μας βάζει στα άδυτα μιας κλασσικής οικογένειας σε κρίση. 

    Ο έφηβος γιος έχει φάει κόλλημα με μια 30άρα και ενώ την ακολουθεί παντού προσπαθώντας να βρει τρόπο να τη πλησιάσει, πέφτει πάνω στον πατέρα του ενώ αυτό είναι σε τρυφερό τετ-α-τετ με μια άλλη γυναίκα.

    Η έμπειρη art department coordinator κάθεται για πρώτη φορά στη καρέκλα του σκηνοθέτη και παραδίδει μια αρκετά αξιόλογη ταινίας, ειδικά για το γυναικείο κοινό.

    Πρωταγωνιστούν οι Brendan Meyer (The Guest), Brian d'Arcy James (Molly's Game), Jemima Kirke (The Little Hours), Harley Quinn Smith (Yoga Hosers) και η "pretty-in-pink" Molly Ringwald.

    Δείτε το trailer του All These Small Moments...

    Αλέξανδρος Κυριαζής


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: All These Small Moments trailer: Οικογενειακές ανυσηχίες στο σπίτι της Molly Ringwald Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top