F Green Room trailer: Νεοναζί απειλούν συγκρότημα punk στο πιο αναμενόμενο θρίλερ της χρονιάς - FilmBoy Green Room trailer: Νεοναζί απειλούν συγκρότημα punk στο πιο αναμενόμενο θρίλερ της χρονιάς - FilmBoy
  • Latest News

    Green Room trailer: Νεοναζί απειλούν συγκρότημα punk στο πιο αναμενόμενο θρίλερ της χρονιάς


    Δύο είναι τα πολυαναμενόμενα και κριτικώς καλύτερα horror σε αυτούς τους πρώτους μήνες του 2016. 
    Το The Witch του Robert Eggers, που κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ σε δυο βδομάδες, και το Green Room, ένα από τα πρώτα φαβορί για μια από τις κορυφαίες ταινίες της χρονιάς. 

    Αφού έκανε το γύρο των φεστιβάλ πέρυσι, η τελευταία ταινία από το σκηνοθέτη Jeremy Saulnier βρίσκεται λίγους μήνες μακριά από τη κυκλοφορία της και το trailer που βγήκε δικαιολογεί όλες τις προσδοκίες που έχουμε από αυτή.

    Μια μέτρια punk μπάντα συμφωνεί να κάνει μια συναυλία σε ένα απομονωμένο χώρο, μαθαίνοντας πολύ αργά ότι οι οργανωτές είναι το κύριο γρανάζι της τοπικής ρατσιστικής κοινωνίας.

    Όταν γίνονται μάρτυρες ενός φόνου, οι νέοι και φοβισμένοι μουσικοί κλειδώνονται στο πράσινο δωμάτιο και συμμετέχουν σε μια βίαιη, αιματηρή πολιορκία με βίαιους δολοφόνους που θα σκοτώσουν με ευχαρίστηση για να κρύψουν τα αποδεικτικά στοιχεία. 

    …Και ο Patrick Stewart (ναι, ο Καθηγητής X των X-Men) είναι ο τρομακτικό και υπέροχος ως κακός σκίνχεντ.

    Πέρα από τον Stewart που προφανώς κλέβει τις εντυπώσεις, οι κριτικές λένε ότι και ο Anton Yelchin κάνει εξαιρετική δουλειά ως επιμελής πρωταγωνιστής και η Imogen Poots είναι καλή ως η γυναίκα - μυστήριο. 

    Το Green Room βγαίνει αρχικά στις 15 Απριλίου και σε ευρεία διανομή στις 29 Απριλίου.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Green Room trailer: Νεοναζί απειλούν συγκρότημα punk στο πιο αναμενόμενο θρίλερ της χρονιάς Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top