F The Legacy of a Whitetail Deer Hunter trailer: Ο Josh Brolin κυνηγάει ελάφια με το γιο του - FilmBoy The Legacy of a Whitetail Deer Hunter trailer: Ο Josh Brolin κυνηγάει ελάφια με το γιο του - FilmBoy
  • Latest News

    The Legacy of a Whitetail Deer Hunter trailer: Ο Josh Brolin κυνηγάει ελάφια με το γιο του


    Λίγο η επιτυχία των Sicario και Only the Brave, λίγο η διπλή super-villain παρουσία του στα Avengers: Infinity War και Deadpool 2, ο Josh Brolin τελευταία έχει γίνει πολύ… hot, και το Netflix είπε να το εκμεταλλευτεί φέρνοντάς μας το ξεχασμένο The Legacy of a Whitetail Deer Hunter.

    Ο Buck Ferguson είναι ένας διάσημος κυνηγός ελαφιών με δικιά του εκπομπή στη τηλεόραση. 
    Ο γιος του, με τον οποίον δε κρατάει στενές σχέσεις, έχει φτάσει στην ηλικία για να μάθει την “οικογενειακή παράδοση” και ο Buck τον παίρνει στο πρώτο κυνηγετικό του ταξίδι, παρέα με τον πιστό του καμεραμανατζή.

    Η ταινία γυρίστηκε το 2015 και για άγνωστους λόγους ξεχάστηκε στα συρτάρια, με το Netflix να αγοράζει τα δικαιώματα και να μας τη φέρνει τώρα, τρία χρόνια αργότερα, και μετά από ένα αποτυχημένο πέρασμα από το φεστιβάλ SXSW όπου δεν πήρε καθόλου καλές κριτικές.

    Σεναριογράφος και σκηνοθέτης του The Legacy of a Whitetail Deer Hunter είναι ο Jody Hill (Observe and Report) και συμπρωταγωνιστούν οι Montana Jordan (Young Sheldon), Danny McBride (Alien: Covenant), Carrie Coon (The Post) και Scoot McNairy (Argo).

    Η ταινία θα βγει στη πλατφόρμα στις 6 Ιουλίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Legacy of a Whitetail Deer Hunter trailer: Ο Josh Brolin κυνηγάει ελάφια με το γιο του Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top