F Η Naomi Watts πρωταγωνίστρια της πρώτης spin-off σειράς του Game of Thrones! - FilmBoy Η Naomi Watts πρωταγωνίστρια της πρώτης spin-off σειράς του Game of Thrones! - FilmBoy
  • Latest News

    Η Naomi Watts πρωταγωνίστρια της πρώτης spin-off σειράς του Game of Thrones!


    Εδώ και δύο χρόνια περίπου ακούμε και μάλιστα από επίσημα χείλη, ότι το φινάλε του Game of Thrones δεν θα σημαίνει και το αντίο στο κόσμο του Westeros, με τον George R.R. Martin να έχει συμφωνήσει με το HBO να αναπτύξουν νέες σειρές, οι οποίες λέγεται ότι θα φτάσουν και τις πέντε!

    Μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια, πέρα από αυτές τις δηλώσεις, δεν είχαμε κάποια ουσιαστική πληροφορία, όμως με τη πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν του Game of Thrones να μην είναι πια τόσο μακριά, φαίνεται ότι τα γρανάζια της παραγωγής άρχισαν να λειτουργούν δυναμικά, με τη πρώτη νέα σειρά να μπαίνει στη παραγωγή και μάλιστα με μια μεγάλη πρωταγωνίστρια.

    Χωρίς να έχει ακόμα τίτλο, η σειρά θα τοποθετείται χρονικά στη περίοδο μετάβασης του Westeros από τη χρυσή Εποχή των Ηρώων στη πτώση και στην εμφάνιση των White Walkers, δηλαδή εκατοντάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του A Song of Ice and Fire.

    Τα ηνία της σειράς θα κρατάει η Jane Goldman (Kingsman) που θα την αναπτύξει σε συνεργασία με τον Martin ενώ θα έχει και το ρόλο της showrunner. 

    Όσο για τη μεγάλη πρωταγωνίστρια, αυτή θα είναι η Αυστραλή Naomi Watts, που θα έχει το ρόλο μιας χαρισματικής σοσιαλιτέ με ένα σκοτεινό μυστικό… μας φώτισε!

    Με το Game of Thrones να μας αποχαιρετά οριστικά στις αρχές του καλοκαιριού του 2019, αν και δεν υπάρχει ακόμα καμία επίσημη πληροφορία, η νέα σειρά λογικά θα πρέπει να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2020.

    Έρχεται νέος κύκλος υστερίας…

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Naomi Watts πρωταγωνίστρια της πρώτης spin-off σειράς του Game of Thrones! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top