F Armie Hammer και Lily James στο remake του Χιτσκοκικού Rebecca! - FilmBoy Armie Hammer και Lily James στο remake του Χιτσκοκικού Rebecca! - FilmBoy
  • Latest News

    Armie Hammer και Lily James στο remake του Χιτσκοκικού Rebecca!


    Ένα από τα κλασσικότερα λογοτεχνικά βιβλία του 20ου αιώνα, οδήγησε σε μία από τις κλασσικότερες ταινίες του. 
    Η επιτυχία της δεύτερης ήταν τέτοια που πολλοί ξεχνούν ότι το Rebecca του Alfred Hitchcock ήταν βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Daphne Du Maurier, που είχε κυκλοφορήσει μόλις λίγα χρόνια νωρίτερα.

    Στα σχεδόν 80 χρόνια από τη πρεμιέρα της, και παρότι αυτό συζητήθηκε πολλάκις, κανείς δεν τόλμησε να βάλει χέρι και να αποτολμήσει ένα remake. 

    Η τελευταία φορά ήταν πριν έξι χρόνια όταν η DreamWorks είχε προσλάβει τον Steven Knight να γράψει το νέο σενάριο, δίνοντας τη σκηνοθεσία στον Nikolaj Arcel, όμως φαίνεται ότι το εγχείρημα δεν προχώρησε.

    Αυτή τη φορά ωστόσο φαίνεται ότι η Rebecca θα επιστρέψει μέσα από το -όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω- Netflix, με το project να έχει προχωρήσει αρκετά, έχοντας ένα σενάριο από τα χέρια της Jane Goldman (The Limehouse Golem), έχοντας κλείσει τον Ben Wheatley (High-Rise) για τη καρέκλα του σκηνοθέτη και, όπως φαίνεται έχει ήδη αρχίσει και η διαδικασία του casting.

    Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, ο Armie Hammer (Call Me By Your Name) θα υποδυθεί τον γοητευτικό αριστοκράτη Maxim de Winter, ενώ η Lily James (Mamma Mia! Here We Go Again) θα έχει το ρόλο της ανώνυμης δεύτερης συζύγου του που θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη σκιά της... Rebecca.

    Πως σας ακούγεται όλο αυτό;

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Armie Hammer και Lily James στο remake του Χιτσκοκικού Rebecca! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top