F Luther S5 trailer: Ο Idris Elba επιστρέφει στο ρόλο που τον καθιέρωσε! - FilmBoy Luther S5 trailer: Ο Idris Elba επιστρέφει στο ρόλο που τον καθιέρωσε! - FilmBoy
  • Latest News

    Luther S5 trailer: Ο Idris Elba επιστρέφει στο ρόλο που τον καθιέρωσε!


    Τον εκτιμήσαμε μέσα από το The Wire όμως στο Luther ήταν που πραγματικά τον λατρέψαμε. 
    Ο Idris Elba που δυστυχώς ακόμα προσπαθεί, χωρίς πολύ μεγάλη επιτυχία, να γίνει και κινηματογραφικός σταρ, επιστρέφει στη σειρά που τον καθιέρωσε.

    Ο πέμπτος κύκλος θα αποτελείται από 4 επεισόδια με τον αγαπημένο καμπαρντινοφόρο ντετέκτιβ να έρχεται αντιμέτωπος με έναν νέο πολύ επικίνδυνο δολοφόνο, χωρίς να λείπουν και οι συναντήσεις με παλιούς γνωστούς.

    Κυριολεκτικά στο τελευταίο frame βλέπουμε και το πρόσωπο της Alice γεμάτο αίματα, και ελπίζουμε αυτή τη φορά ο ρόλος της να είναι λίγο μεγαλύτερος.

    Δε ξέρουμε αν απλά το trailer έχει μονταριστεί έτσι, όμως ο νέος κύκλος του Luther μοιάζει πιο κινηματογραφικός από ποτέ.

    Δυστυχώς, το BBC μας κρατάει ακόμα μυστική την ημερομηνία πρεμιέρας, η οποία φημολογείται ότι θα είναι μέσα στη περίοδο των Χριστουγέννων. Αναμένουμε με ανυπομονησία.

    Αλέξανδρος Κυριαζής



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Luther S5 trailer: Ο Idris Elba επιστρέφει στο ρόλο που τον καθιέρωσε! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top