F Ο James Gunn του Guardians of the Galaxy αναλαμβάνει το Suicide Squad 2! - FilmBoy Ο James Gunn του Guardians of the Galaxy αναλαμβάνει το Suicide Squad 2! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο James Gunn του Guardians of the Galaxy αναλαμβάνει το Suicide Squad 2!


    Μετά το εξαιρετικά απογοητευτικό πρώτο Suicide Squad, πολύ λίγοι νομίζω ότι περιμένουν με ανυπομονησία το sequel. 
    Η ταινία πήρε το πράσινο φως μήνες πριν τη πρεμιέρα του πρώτου μέρους, και παρά την αποτυχία, η Warner Bros δεν έκανε ποτέ πίσω στην απόφασή της.

    Αντιθέτως τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθεί να βρει τη φόρμουλα ώστε να δώσει στην Ομάδα Αυτοκτονίας τη ταινία που της αξίζει. 
    Αρχικά, και όπως ήταν αναμενόμενο, ο David Ayer αποτέλεσε παρελθόν. 

    Αρκετά ονόματα φημολογήθηκαν ως πιθανοί αντικαταστάτες του, μέχρι που περίπου πριν ένα χρόνο ανακοινώθηκε πως ο κλήρος έπεσε στον Gavin O’Connor (The Accountant). 
    Έκτοτε, τα νέα σίγησαν, με τις “επίσημες” φήμες να μιλούν για καθυστέρηση λόγω scheduling conflicts με τα υπόλοιπα projects του Will Smith, ενώ οι ανεπίσημες έλεγαν για αδυναμία συμφωνίας του O’Connor με την Warner ως προς τη πορεία του σεναρίου.

    Και φτάσαμε στο σήμερα, με τα νεότερα να θέλουν τον O’Connor να αποτελεί παρελθόν και ως βασική αιτία της αποχώρησής του, τις υπερβολικές ομοιότητες της ιστορίας της νέας ταινίας με το επίσης στα σκαριά Birds of Prey.
    Το ζουμί της υπόθεσης όμως είναι το πρόσωπο το οποίο θα τον αντικαταστήσει, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον James Gunn, σεναριογράφο και σκηνοθέτη των Guardians of the Galaxy που πριν λίγους μήνες απολύθηκε κακήν κακώς από τη Disney λόγω της περιβόητης διαρροής παλιών tweets του με ασεβές περιεχόμενο.

    Μεγάλη μερίδα του κινηματογραφικού κόσμου τάχθηκε υπέρ του και ήταν ξεκάθαρο ότι δε θα έμενε για πολύ καιρό άνεργος. 
    Και έτσι φαίνεται να γίνεται, με τον Gunn να ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Worlds of DC αναλαμβάνοντας κατ’ αρχάς το σενάριο και πιθανότατα και τη σκηνοθεσία του Suicide Squad 2, και μάλιστα έχοντας το ελεύθερο να ξεκινήσει από το μηδέν.

    Και επειδή… τίποτα πιο επίσημο των φημών, τα πρώτα casting rumors της νέας ταινίας έκαναν ήδη την εμφάνισή τους με τον Dave Bautista, τον πιο ένθερμο υποστηρικτή του Gunn στη διαμάχη του με τη Disney, να αυτοπροτείνεται, δείχνοντας και ουσιαστικά ότι οι μέρες του ως Drax πιθανότατα έχουν τελειώσει.

    Με όλα αυτά τα πήγαινε-έλα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αργήσουμε αρκετά ακόμη για να δούμε το Suicide Squad 2, κάτι που ίσως δεν είναι και τόσο κακό, ώστε να μπορέσουμε να ξεχάσουμε τη πρώτη ταινία!

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο James Gunn του Guardians of the Galaxy αναλαμβάνει το Suicide Squad 2! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top