F Welcome Home trailer: Aaron Paul και Emily Ratajkowski περνούν ένα ...κολασμένο σαββατοκύριακο στην Ιταλία! - FilmBoy Welcome Home trailer: Aaron Paul και Emily Ratajkowski περνούν ένα ...κολασμένο σαββατοκύριακο στην Ιταλία! - FilmBoy
  • Latest News

    Welcome Home trailer: Aaron Paul και Emily Ratajkowski περνούν ένα ...κολασμένο σαββατοκύριακο στην Ιταλία!


    Με το τέλος του Breaking Bad, πολλοί (όχι πάντως εγώ!) πίστευαν ότι ο Aaron Paul θα μπορούσε να έχει μiα αν όχι μεγάλη αλλά τουλάχιστον αξιοπρεπή κινηματογραφική καριέρα. 
    Με τις απόπειρές του και σε (σχετικά) μεγάλα blockbusters αλλά και σε μικρές indie παραγωγές να πηγαίνουν άπατες, φτάσαμε στο σήμερα να τον βλέπουμε σε ταινίες σαν το Welcome Home.

    Εδώ υποδύεται τον Bryan, τον κερατωμένο σύζυγο της σέξι Cassie, την οποία έχει συγχωρέσει και αποφασίζουν να περάσουν ένα σαββατοκύριακο στην Ιταλία για να ξαναδέσουν τη σχέση τους. 
    Εκεί όμως έρχονται αντιμέτωποι με τα διαβολικά σχέδια του σπιτονοικοκύρη…

    Το σενάριο έχει γράψει ο πρωτοεμφανιζόμενος David Levinson ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον George Ratliff (Salvation Boulevard). Συμπρωταγωνιστεί η από-φωνή-κορμάρα Emily Ratajkowski και ο Riccardo Scamarcio (John Wick: Chapter 2).

    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Welcome Home trailer: Aaron Paul και Emily Ratajkowski περνούν ένα ...κολασμένο σαββατοκύριακο στην Ιταλία! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top