F Unforgettable trailer: Η Katherine Heigl σε ρόλο ...ψυχοπαθή ζηλιάρας πρώην! - FilmBoy Unforgettable trailer: Η Katherine Heigl σε ρόλο ...ψυχοπαθή ζηλιάρας πρώην! - FilmBoy
  • Latest News

    Unforgettable trailer: Η Katherine Heigl σε ρόλο ...ψυχοπαθή ζηλιάρας πρώην!


    Το στόρι με την ζηλιάρα και κάπως πειραγμένη πρώην που τρομοκρατεί τη γυναίκα που της πήρε τον άνδρα το έχουμε δει ουκ ολίγες φορές.
    Αυτό που δεν έχουμε δει …είναι την Katherine Heigl στο ρόλο της πειραγμένης και  ζηλιάρας πρώην! 

    Έφτασε λοιπόν ο καιρός να το δούμε κι αυτό στο Unforgettable, την πρώτη σκηνοθετική δουλειά της παραγωγού Denise Di Novi.

    Η Julia (Rosario Dawson) έχει συνάψει σχέσεις με τον David (Geoff Stults), αλλά η πρώην σύζυγός του, Tessa (Katherine Heigl), εξακολουθεί να βρίσκεται στη ζωή τους.
    Και ενώ στην αρχή φέρεται φιλικά, στη πραγματικότητα το μόνο που θέλει είναι να καταστρέψει τη Julia και να ανακτήσει πίσω την ‘κλεμμένη’ της ζωή.

    Δυστυχώς η Warner κυκλοφόρησε ένα trailer που μας δείχνει …σχετικά τα πάντα, από τη φιλική αρχή, τα καψώνια μέχρι και κάποιες σημαντικές ανατροπές – κάτι που σε κάνει να αναρωτιέσαι ‘γιατί να δω τη ταινία’.

    Πόσες ευκαιρίες θα έχεις να δεις την Heigl σε ρόλο lethal femme fatale, με ίσιο ξανθό μαλλί και ένα μαχαίρι …να (με το συμπάθειο);
    Το Unforgettable βγαίνει στις αίθουσες στις 21 Απριλίου 2017.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Unforgettable trailer: Η Katherine Heigl σε ρόλο ...ψυχοπαθή ζηλιάρας πρώην! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top