F Black Monday trailer: Το μεγάλο κραχ της Wall Street σε σειρά στο Showtime! - FilmBoy Black Monday trailer: Το μεγάλο κραχ της Wall Street σε σειρά στο Showtime! - FilmBoy
  • Latest News

    Black Monday trailer: Το μεγάλο κραχ της Wall Street σε σειρά στο Showtime!


    Η συνεργασία του Don Cheadle με το κανάλι Showtime στη σειρά House of Lies φαίνεται πως ήταν ιδιαιτέρως επιτυχημένη, και τρία χρόνια μετά το φινάλε της, ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός επιστρέφει με τη νέα τηλεοπτική σειρά Black Monday.

    Η δημιουργία των Jordan Cahan και David Caspe (Marry Me) καταπιάνεται με ένα ιστορικό γεγονός, το μεγαλύτερο κραχ στην ιστορία της Wall Street το 1987, και βασισμένη στο γεγονός ότι επίσημα κανείς δε ξέρει ποιος και πως το προκάλεσε, μας συστήνει μια ομάδα (φανταστικών) αγνώστων που με τις πράξεις τους οδήγησαν το μεγαλύτερο οικονομικό σύστημα στο χείλος του γκρεμού, κατέστρεψαν μια Λαμποργκίνι και μια γυάλινη οροφή!

    Με το άγριο χιούμορ να φαίνεται πως παίζει βασικό ρόλο στη σειρά, το Black Monday μας θυμίζει αρκετά το Wolf of Wall Street, άλλωστε τοποθετείται στην ίδια περίοδο.
    Συμπρωταγωνιστούν οι Regina Hall (Girls Trip), Andrew Rannells (Girls), Paul Scheer (Fresh Off the Boat), Eugene Cordero (Kong: Skull Island) και Michael James Scott.

    Το Black Monday θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιανουαρίου. 
    Δείτε το trailer…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Black Monday trailer: Το μεγάλο κραχ της Wall Street σε σειρά στο Showtime! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top