F Οι superhero ταινίες που έρχονται στο ...υπόλοιπο του 2018! - FilmBoy Οι superhero ταινίες που έρχονται στο ...υπόλοιπο του 2018! - FilmBoy
  • Latest News

    Οι superhero ταινίες που έρχονται στο ...υπόλοιπο του 2018!


    Η αναβίωση των comic book movies στο Hollywood δεν δείχνει ενδείξεις επιβράδυνσης. 
    Κάθε χρόνο κρατάει την υπόσχεση του για ακόμα πιο συναρπαστικές ταινίες - κυρίως από τη Marvel, την 20th Century Fox και τη Warner Bros. – και το 2018 δεν αποτελεί εξαίρεση καθώς είναι γεμάτο με κάπες και …κολάν.

    Μετά την πρόσφατη αναβολή των New Mutants και X-Men: Dark Phoenix, τα οποία πήγαν για το 2019 (κάτι στραβό συμβαίνει με το X-Men Universe), οι εταιρείες έχουν πια 8 ταινίες σούπερ ηρώων μέσα στο 2018, με τις τέσσερις από αυτές να τις έχουμε ήδη δει.

    Είδαμε το Black Panther, το Avengers: Infinity War, το Deadpool 2 και πρόσφατα το The Incredibles 2 …αλλά τι μένει;
    Αρχίζοντας με το Ant-Man and the Wasp που ανοίγει αύριο, ας δούμε τι άλλο να περιμένουμε φέτος.


    Ant-Man and the Wasp – 5 Ιουλίου 2018


    Το Ant-Man and Wasp θα είναι η πρώτη ταινία της Marvel που θα ακολουθήσει το Infinity War, κάτι πολύ δυνατό για …τόσο μικρά έντομα.
    Ωστόσο, η πρώτη ταινία Ant-Man αποδείχθηκε μια καλή έκπληξη για τη Marvel, αφού ήταν μια light αλλά ευχάριστη ταινία με χιούμορ, βοηθούμενη βέβαια και από τον Paul Rudd στον ομώνυμο ρόλο.

    Η μεταμόρφωση της Evangeline Lilly σε Σφήκα υπαινίχθηκε στα credit-scenes και πλέον ήρθε η ώρα να δούμε την πλήρη μετάλλαξη.
    Εδώ που τα λέμε, το Ant-Man and The Wasp αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για αυτόν ακριβώς το λόγο.
    Πρόκειται για μία από τις πρώτες ταινίες της Marvel με γυναίκα super hero lead, έστω και από κοινού με τον Ant-Man.
    Η πρώτη ταινία της Marvel με solo γυναικείο superhero θα είναι το Captain Marvel, η οποία πρόκειται να φτάσει το 2019.


    Venom – 4 Οκτωβρίου 2018  


    Η ταινία Venom της Sony κινήθηκε σε αινιγματικά μονοπάτια, καθώς για καιρό δεν ξέραμε τίποτα, ούτε την υπόθεση, ούτε το σκηνοθέτη, ούτε καν το cast.
    Τώρα βέβαια ξέρουμε τα πάντα, και μετά τη κυκλοφορία και του trailer (που έσπασε ταμεία στην θέαση στο YouTube!) όλοι ανυπομονούμε.

    Η ιδέα μιας ταινίας Venom πάντως είχε προκαλέσει μεγάλη σύγχυση, δεδομένου ότι ο Spider-Man έχει αυτή την εποχή το δικό του σπίτι στο MCU. 
    Η Sony επιμένει ότι η ταινία Venom δεν θα συνδεθεί καθόλου με το MCU και θα δημιουργήσει το δικό της χρονοδιάγραμμα στη συνέχεια. 
    Όλα καλά, αλλά τι σημαίνει αυτό για τον χαρακτήρα του Spider-Man; 
    Ειδικά τώρα που ο Tom Holland αποδεικνύεται πολύ δημοφιλής στο ρόλο, ειδικά μετά τη κυκλοφορία του Spider-Man: Homecoming.

    Το Venom πήρε την ημερομηνία που είχε ο Aquaman, ο οποίος μετακινήθηκε για το Δεκέμβριο. 


    Spider-Man: Into the Spider-Verse – 14 Δεκεμβρίου 2018 


    Ο Spider-Man θα μπορούσε να συνεργαστεί με τον Tony Stark και τους υπόλοιπους Avengers στο MCU, αλλά η Sony απομακρύνεται κάπως από αυτό. 
    Η animated ταινία Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν (ο ελληνικός τίτλος) θα είναι μια αυτόνομη ταινία και θα επικεντρωθεί στον Miles Morales, τον αφροαμερικανό έφηβο που εμφανίστηκε στα κόμικ μετά το θάνατο του Peter Parker, τον Αύγουστο του 2011.

    Πολλοί έχουν πιέσει για μια live action ταινία με τον …Black Spider-Man, αλλά προς το παρόν ας δούμε τι θα δούμε στην animation μορφή.
    Αν αυτή πάει καλά, ίσως να δοθεί μια αναζωογονητική αναβίωση του Spider-Man.

    Προσωπικά, δεν είμαι φαν αυτής της προοπτικής, έστω κι αν ο FilmBoy Jr. έχει ήδη τη φιγούρα του Black Spider-Man στη συλλογή του.
    Ωστόσο, δεν κατάφερα να του εξηγήσω το ποιος ακριβώς είναι, αφού θα έπρεπε να του πω πως πέθανε ο Peter Parker, κάτι που θα ακούγονταν φρικτό στα αυτιά του.

    Η Feelgood κυκλοφόρησε το μεταγλωττισμένο trailer χωρίς ημερομηνία, αλλά μάλλον θα το δούμε στα μέσα του Δεκέμβρη, λίγο πριν τον Aquaman!


    Aquaman – 21 Δεκεμβρίου 2018


    Η ταινία του Aquaman, με τον Jason Momoa στο ρόλο, αφού μας συστήθηκε στο Batman vs Superman: Dawn of Justice, και έπαιξε σημαντικό ρόλο στο Justice League πέρυσι, πέρασε από πολλά κύματα καθώς ουδείς στη Warner την πίστευε.
    Μάλιστα, φήμες κυκλοφόρησαν ότι θα αλλάξει και πάλι ημερομηνία, μετά την αλλαγή με το Venom.

    Λίγο οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών, λίγο κάποιες καλές αντιδράσεις των fans, η Warner πλέον εμφανίζεται …μέχρι κι ενθουσιασμένη.
    Το πρώτο trailer θα κυκλοφορήσει με μεγάλη υπόκρουση στο Comic Con σε λίγες μέρες, και η εταιρεία λέει πως δεν θα αλλάξει ξανά ημερομηνία αφού ‘θα πάμε μέσα στον μεγάλο ανταγωνισμό του Δεκεμβρίου’.
    Τόσο σίγουρη έγινε ξαφνικά.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Οι superhero ταινίες που έρχονται στο ...υπόλοιπο του 2018! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top