F Incredibles 2 trailer: Η αγαπημένη σας οικογένεια υπερηρώων επιστρέφει! - FilmBoy Incredibles 2 trailer: Η αγαπημένη σας οικογένεια υπερηρώων επιστρέφει! - FilmBoy
  • Latest News

    Incredibles 2 trailer: Η αγαπημένη σας οικογένεια υπερηρώων επιστρέφει!


    Πολλά χρόνια πριν η Disney εξαγοράσει τη Marvel, είχε εφεύρει τη δική της υπερηρωική παρέα, με τη πρώτη ταινία Incredibles, και τη βοήθεια του Finding Nemo που είχε κυκλοφορήσει ένα χρόνο νωρίτερα, να εκτοξεύει την αξία της Pixar.

    Παρότι προσωπικά δε μου αρέσει καθόλου, η ταινία κέρδισε δύο Όσκαρ, έσπασε ταμεία και λατρεύτηκε όσο λίγες, με τους οπαδούς να ζητούν μανιωδώς ένα sequel. 
    Δεκατέσσερα χρόνια αργότερα, η επιθυμία τους έγινε πραγματικότητα.

    Η ιστορία συνεχίζεται αμέσως μετά το τέλος της πρώτης, με την Ελαστίνα να ηγείται μιας καμπάνιας για να επιστρέψουν οι Σούπερ Ήρωες στη δράση. 
    Ο Κύριος Απίθανος, μαζί με την Βάιολετ, τον Ντας και το μωρό Τζακ-Τζακ, προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με την καθημερινή, «φυσιολογική» ζωή στο σπίτι, ενώ οι υπερδυνάμεις του Τζακ-Τζακ είναι στο τσακ να αποκαλυφθούν. 

    Η αποστολή ανατρέπεται όταν ένας νέος κακός εμφανίζεται με ένα ευφυές και επικίνδυνο σχέδιο που θέτει τα πάντα σε τρομερό κίνδυνο. 
    Η οικογένεια των Παρ όμως δεν αποφεύγει ποτέ μια πρόκληση, ειδικά με τον Ψύχτρα στο πλευρό της.

    Ο Brad Bird επιστρέφει στο σενάριο και τη σκηνοθεσία, με τους Holly Hunter, Craig T. Nelson, Sarah Vowell και Samuel L. Jackson να ξαναδανείζουν τις φωνές τους στους βασικούς ήρωες, και τους Bob Odenkirk, Catherine Keener, Sophia Bush και Isabella Rossellini να προστίθενται σε νέους ρόλους.

    Το Incredibles 2 θα δούμε στις 14 Ιουνίου. 
    Δείτε τα trailers…

    Αλέξανδρος Κυριαζής.


    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Incredibles 2 trailer: Η αγαπημένη σας οικογένεια υπερηρώων επιστρέφει! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top